reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

annes Witamy :)

mamaola niestety wiem.....moja siostra mieszka w tamtych rejonach tez szuka czegos 2pokojowego i mowi ze koszmar cenowy tam jest...korki jak korki...ursus to tak jest pochrzaniony ze 30min to tutaj sie spedza zeby dojechac do alej jerozolimskich <szok>

reklama
Layla - To Ty tak jak Umi2, masz egzaminy a porod tuz tuz. Ona tak samo maturki miala przed soba, atermin porodu minal. ;-)

Black - Jak sie czujesz Kochana? :tak: Ja dzis z Bartkiem rozmawialam o siostrzyczce dla Alanka, ale szczerze mowiac - chociaz porod mialam bardzo fajny i latwy, to musze od niego odpoczac jakis czas. Te skurcze, ten ból... troche mnie to przeraza drugi raz. :-p Ale o siostrzyczke napewno bedziemy sie starac za roczek jak dobrze pojdzie. ;-)

pola997 - No wlasnie, powiedz mi kiedy Twój Ludwiczek zaczal sie swiadomie usmiechac? ;-) Bo tego nie moge sie doczekac, teraz cudnie wyglada jak sie usmiechnie choc jeszcze nie swiadomie. I jeszcze chcialam sie dowiedziec jak Twoj Ludwiczek sypia? ;-) No i dziekujemy. :tak: Rowniez pozdrow Grzesia i ucaluj Synka. :tak:

Anormalna_ - Moj Synek na wakacje (Sierpien) bedzie mial 4 miesiace i tez planuje wyjazd na wakacje. :tak:

Witam!
Za mną nocka z dwiema pobudkami..
A teraz Adaś sobie drzemie..

MoniaMama17 dobrze że nie zgodziłaś się na usunięcie ciąży:tak: A Twój były jeszcze pewnie będzie żałował że was zostawił. A Ty się nie przejmuj. Zawsze lepiej rozstać się wcześniej niż być ze sobą z przymusu.

lenka87 poród już niedługo, więc się nie przemęczaj żeby za wcześnie nie urodzić. Tym bardziej że piszesz że przez ostatnie dni nie czulaś się najlepiej. Lepiej być ostrożnym i uważać:tak:

mamaola dobrze że ja mieszkam pod W-wą.. Bo w W-wie ceny to są kosmiczne:tak:
Co do postów to mi to przeszkadza i tego nie ukrywam. Ja rozumiem że może jak ktoś jest na forum to chce sobie popisac, ale bez przesady. Tego się poprostu nie da ogarnąć jak się np. nie pisze dłużej niż parę godz.

Maagda_ no właśnie, trudno się w tym odnaleźć. Pisać przecież można i trzeba bo po to jest forum, ale konkretnie i do większej ilości osób a nie między sobą. Jak ktos chce pisać między sobą to przecież są tel.kom, gadu-gadu lub inne sposoby.

annes witaj i zapraszam na wątek https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/ oraz https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/

dorom5 powiadasz za roczek o siostrzyczkę się będziecie starać??:-D;-):-) No to fajnie. Alanek napewno będzie zadowolony z rodzeństwa.
A jak się czujesz??

Witam :tak:

A ja mam taka prosbe do ..kolia i Oleny .. prosze edytujcie posty :tak:
ja wiem ze chcecie miec jak najwiecej postow ale przestrzegajcie zasad ;-)

A ma ktos wogole numer tel do Layly ? :confused:

MoniaMama i ja Cie witam :happy2: dobrze zrobilas :tak: chyba kazda z Nas uslyszala od chlopaka ,,zrob cos z tym.. albo samemu mialo sie mysli zeby usunac ciaze :sorry2::no: poradzisz sobie ;-)

Mamaola :szok: ale ceny mieszkan :sorry2::no:

Galarecia i tu sie z Toba zgodza :tak: ja tutaj dawno nie pisalam bo wlasnie nie mozna sie polapac w tych postach , czytalam i ewentualnie laczylam posty jak ktoras nie edytowala i pisala podspodem :no: w ciagu dnia napoca z 8 stron z czego tylko kilka osob pisze sensowne posty :sorry2:
tez Layle jak cytowala czyjes posty to trzebabylo sie wczytac ktore zdania sa do kogo bo nie dodawala nickow :sorry2: ale o tym Jej powiem jak wroci :tak:

Myśmy wczoraj z Julką pojechali do Gdańska, szukaliśmy po wszystkich centrach handlowych obiektywu i nie ma nigdzie tego co chcę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś odbieramy samo body do aparatu, a obiektyw chyba zamówimy przez internet. Wróciliśmy po 22, Julka na szczeście od razu poszła spać, ale ja się ani trochę nie wyspałam, pobudkę miałam o 4.30. :wściekła/y:Wymioty ciągle mnie męczą, nie tylko rano, ale o każdej porze dnia, ja chodzę wściekła i ciągle niewyspana. :dry:
Dziś miałam iść do ginka, ale czekam jeszcze tydzień żeby na pewno usłyszeć serduszko :tak:
No i witam wszystkie nowe mamuśki :-)

Maagda
z moim mężem jesteśmy dwa lata, jak będzie brzuszek to niektóre obowiązki Julkowe przejdą na tatusia :-) Julka się dobrze spisuje :-)

Dorom ja od razu po porodzie też mówiłam, że drugiej dzidzi nie chcę przez... 4-5 lat :-D Doszłam do siebie, Julka stała się mniej problemowa i bardzo szybko zmieniłam zdanie ;-) A czuję się koszmarnie - takie uroki początku ciąży :dry:

witam:-)

dorom- z tego co pamiętam to miał chyba z dwa miesiące, jak zaczał się świadomie uśmiechać tak mi się wydaje. Przez pierwszy miesiąc budził się z 2 razy w nocy i trzeba było go nosić na rączkach żeby znowu zasnął. Ja mu długo smoka nie dawałam(położne w szpitalu mówiły że nie powinno się dawać itp) Jak dałam mu smoka to prolemu już nie było:tak: W nocy dostał dyda i spał do rana:-p Teraz śpi całą noc. Dostanie butle do snu ok 19-20 i budzi się przeciętnie o 6 na cyca i śpi do 9:-p Super ,że poród wspominasz dobrze:tak: Za roczek to bardzo szybko,ale na pewno dobrze;-) My się postaramy za dwa lata:-p A Ty jak się czujesz???

mamaola- u nas kawalerki stoją teraz około 1100zł za sam wynajem. Też oczywiście zależy gdzie. 2 pokoje ok 1400 zł + opłaty.

BLACK- no to nie dobrze,że się zaczęły wymioty:dry: Ja naszczęście nie wymiotowałam. Może to znak ,ze kolejna dziewczynka w drodze?;-)

annes -Witam Cię:tak: tak jak piszą dziewczyny zapoznaj się z regulaminem i pisz z nami;-)

domikcw- Ludwiczek dobrze, rosnie i rośnie ,a ja nawet nie wiem kiedy;-):-p ogólnie zmienia sie z dnia na dzień:tak:

polna_N sory ale mnie nie zależy na ilości postów:no: jak ktoś o coś pyta to poprostu odpowiadam, przykro mi że tak uważasz, ale nie mam 5-ciu lat żeby się w takie coś bawić:-( Ale cóż masz prawo tak uważać, ale nie oskarżaj mnie. Jesteście tu dłużej i nie chce wam przeszkadzać więc poprostu przestanę pisać.:-( Mam nadzieje że ten post jest wystarczająco długi. No i udało mi się ostatniego nabić:wściekła/y: Pozdrawiam resztę dziewczyn
BlackWizard nie chodzi o obrażanie, ja głupia nie jestem i wystarczy mi napisać że mam edytować posty i już a nie że pisze bo chce mieć ich jak najwięcej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Olena źle odebrałaś Polną. Nie chodzi nam o to, żebyś nie pisała, tylko żebyś edytowała posty, żeby nie był jeden pod drugim, chodzi o porządek na forum. Więc się nie obrażaj, bo obrażają się dzieci ;-) I też nie odbieraj mojego postu jako atak na Ciebie. Chodzi o porządek i tyle :-)

Do góry