A ja dziś wstałam mega głodna i teraz skończyłam pałaszować śniadanko. wiecie co ja głupia zrobiłam? sprzątałam sobie w szafie i wyrzuciłam czarne dżinsy w których miałam iść na maturę ( ten strój co na zakonczeniu bylam wstawialam zdjecie ). Normalnie zapomniałam ze mam miec mature i teraz nie mam w czym isc bo własnie smieciara mi spod bloku odjechała. Oj zły dzien mam... U mnie dzis pochmórno, mam nadzieje ze nie bedzie padac bo mój T ma isc na grilla bo ja sie chciałam spokojnie do maturki pouczyc a z nim w mieszkaniu to sie nie da bo wiecznie cos ode mnie chce
Layla Kurcze to takie same objawy mamy moze jest mi pisane przenosic do czasu kiedy ty urodzisz?
bo w sumie wizyte mam 15 maja wiec kupa czasu mi została ale lece na KTG 5 bo sie zaczynam niepokoic
domikcw ja miałam termin na 26 kwietnia ale sie troche przeterminowałam... no a w poniedzialek pisze mature:-( co do twojego chlopaka to powiem ci szczerze ze balabym sie mu zaufac i z premedytacja w ciaze bym z nim nie zaszla. jesli jednak jestes w ciazy to powiem ci ze ta jak pisałas to cos cudownego, moze twój chlopak dorosnie do bycia tata lub stanie sie inaczej zycze ci jednak zeby wszystko bylo dobrze
pola997 To musisz zdjeciami sie pochwalic jak juz wszystko bedzie gotowe:-)
AdiLea Spróbuj sie pogodzic z mamą, a co do jej docinków to przeciez to twoje zycie i sama wiesz co dla ciebie jest najlepsze. hania wcale nie musi tracic tatusia moze za rok pojawi sie w jej zyciu i bedzie ja kochał, nie musiscie byc przeciez razem zeby osobno kochac małą.
Anormalna czyli sie tez przeterminowalas... a mówia ze ciaz trwa 9 miesiecy.. a ja juz 10 zaczełam ty zreta tez. Eh a mialam termi na 26 kwietnia... a tu juz 2 maj!! jak ci poszly egzaminy?
kolia pozazdroscic mile spedzonego czasu!:-) u mnie wczoraj strasznie wialo i na spacerku miło nie było bo zimno straszne....