reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
DOROM5 no narszecie .! Gratulacje ! ;** doczekałaś się
umi2
Fanka BB :)
Witajcie
ja nie śpię od 3:30 normalnie jakaś bezsenność mnie dopadła. Pogoda jest u mnie genialna wprost mam nadzieje ze się taka utrzyma. No a dzis 5 dzien po terminie, a zarazem dzien pierwszego terminu który został wykluczony i nic sie nie dzieje. Od dzis mam nadzieje ze tak pozostanie dlatego błagam nie zyczcie mi szybkiego porodu ani nic jak cos to tak na wieczór 5 maja moge urodzic z jednej strony chciałabym miec synka przy sobie a z drugiej boje sie ze jak wyladuje w szpitalu to nie napisze matury a te 2 pierwsze pasowałoby zaliczyc.
ja nie śpię od 3:30 normalnie jakaś bezsenność mnie dopadła. Pogoda jest u mnie genialna wprost mam nadzieje ze się taka utrzyma. No a dzis 5 dzien po terminie, a zarazem dzien pierwszego terminu który został wykluczony i nic sie nie dzieje. Od dzis mam nadzieje ze tak pozostanie dlatego błagam nie zyczcie mi szybkiego porodu ani nic jak cos to tak na wieczór 5 maja moge urodzic z jednej strony chciałabym miec synka przy sobie a z drugiej boje sie ze jak wyladuje w szpitalu to nie napisze matury a te 2 pierwsze pasowałoby zaliczyc.
BlackWizard
Dorom gratulacje! Wracaj do nas szybciutko!
My dzisiaj wyruszamy na majówkę, wracamy w niedzielę, więc dopiero wtedy zajrzę na forum. A teraz mykam się pakować.
Umi mam nadzieję, że urodzisz w tym czasie Trzymam kciuki ;-)
My dzisiaj wyruszamy na majówkę, wracamy w niedzielę, więc dopiero wtedy zajrzę na forum. A teraz mykam się pakować.
Umi mam nadzieję, że urodzisz w tym czasie Trzymam kciuki ;-)
DOROM- MOJE WIELKIE GRATULACJE Niech Alanek zdrowo się chowa:-) Ale się ciesze ,że już po wszystkim...
umi- Kochana teraz czekamy na Towje maleństwo:-) ale życzę Ci zeby pozwoli mamusi napisac ta maturkę
umi- Kochana teraz czekamy na Towje maleństwo:-) ale życzę Ci zeby pozwoli mamusi napisac ta maturkę
Ostatnia edycja:
umi2
A ja zrobiłam i ugotowałam pierogi znaczy ogromne takie bo robiłam od kubka nie chciało mi sie szklaneczka wywijać troche mnie plecy od stania bolą no ale to nic.
Black mile spędzonej majówki:-)
pola997 dzięki a co tam u Ciebie?
A własnie wie ktos moze co sie dzieje z panistepelek?
Black mile spędzonej majówki:-)
pola997 dzięki a co tam u Ciebie?
A własnie wie ktos moze co sie dzieje z panistepelek?
Asheara
I can't get no sleep.
Dorom - GRATULACJE! Miło wkoncu uslyszec, ze juz po wszystkim, i jest jak najbardziej wporzadku.. Juz sie nie moge doczekac, kiedy wrocisz do domciu i znajdziesz troche czasu zeby opisac nam ''akcje'' ;]
reklama
domikcw
witam jestem tu nowa (ale przedstawiłam się w wątku poznajmy się i szczęśliwie zostałam przyjęta) wiem, że jesteście już tu zżyte ze sobą, ale mam nadzieję, że i ja będę mogła wyrazić tu swoje zdanie i podzielić się z wami "problemami".
Ostatnia edycja: