reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie
ja nie śpię od 3:30 normalnie jakaś bezsenność mnie dopadła. Pogoda jest u mnie genialna wprost mam nadzieje ze się taka utrzyma. No a dzis 5 dzien po terminie, a zarazem dzien pierwszego terminu który został wykluczony:-p i nic sie nie dzieje. Od dzis mam nadzieje ze tak pozostanie dlatego błagam nie zyczcie mi szybkiego porodu ani nic jak cos to tak na wieczór 5 maja moge urodzic:-p z jednej strony chciałabym miec synka przy sobie a z drugiej boje sie ze jak wyladuje w szpitalu to nie napisze matury a te 2 pierwsze pasowałoby zaliczyc.

Dorom gratulacje! Wracaj do nas szybciutko!

My dzisiaj wyruszamy na majówkę, wracamy w niedzielę, więc dopiero wtedy zajrzę na forum. A teraz mykam się pakować.

Umi mam nadzieję, że urodzisz w tym czasie :tak: Trzymam kciuki ;-)

DOROM- MOJE WIELKIE GRATULACJE :tak: Niech Alanek zdrowo się chowa:-) Ale się ciesze ,że już po wszystkim...

umi- Kochana teraz czekamy na Towje maleństwo:tak::-) ale życzę Ci zeby pozwoli :tak: mamusi napisac ta maturkę:tak:

Ostatnia edycja:
A ja zrobiłam i ugotowałam pierogi znaczy ogromne takie bo robiłam od kubka nie chciało mi sie szklaneczka wywijać:-p troche mnie plecy od stania bolą no ale to nic.
Black mile spędzonej majówki:-)
pola997 dzięki a co tam u Ciebie?

A własnie wie ktos moze co sie dzieje z panistepelek?

Dorom - GRATULACJE! Miło wkoncu uslyszec, ze juz po wszystkim, i jest jak najbardziej wporzadku.. Juz sie nie moge doczekac, kiedy wrocisz do domciu i znajdziesz troche czasu zeby opisac nam ''akcje'' ;]

reklama
witam:) jestem tu nowa (ale przedstawiłam się w wątku poznajmy się i szczęśliwie zostałam przyjęta) wiem, że jesteście już tu zżyte ze sobą, ale mam nadzieję, że i ja będę mogła wyrazić tu swoje zdanie i podzielić się z wami "problemami".

Ostatnia edycja:
Do góry