reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wróciliśm :-D Z Julki zuch dziewuszka, ciut płakała, ale zaraz ją przytuliłam i było ok ;-) Moje przypuszczenia że waży około 6 kg się sprawdziły. Waży 5750 więc przez 6 tyg przybrała 1350 g :-) Teraz mi ciut marudzi :baffled:

reklama
ojeju dziewczyny ale dzien do dupska dzis u mnie....
Maly niby grzeczny tylko ze nie pozwala mi sie nigdzie ruszyc nawet do kibelka drzwi musze otwarte zostawiac.....a spac mi sie chce ze szok.......i jeszcze M mi pisze na gg ze strasznie dzis w pracy ma i ze wroci odmożdżony....
baska201-na mojego malego tez komputer dziala jak plachta na byka....ciagnie mnie za spodnie jak tylko widzi ze kompa otwieram i cos tam po swojemu jeczy....
Pola-fajnie ze masz gdzie spiacego dzieciaczka wystawiac,u mnie jest malutki balkonik i nie da rady wozka tam wstawic....a tez lubi spac na dworku....dlatego jak tylko jest cieplo to spaceruje dluuuugo i czekam na wiosne.....
Marta -witaj:)
Dorom-ja jakos od poczatku wiedzialam ze urodze w terminie,tak przeczuwalam,no i udalo sie 2 dni przed....z tesciowa obstawialysmy w jaki dzien ja mowilam wtorek a ona sroda....i zaczelam rodzic we wtorek a skonczylam w srode...hihi...Popielcowa....12 godzin to trwalo ale bylo super....jak ktos za mnie w ciazy bedzie chodzic to ja bardzo chetnie moge rodzic....
Black - super ze z Julci taka odwazna dama...i taka waga nono....super kobitka....
a'propos wozka-ja juz swoj wielki spakowalam do piwnicy i hulam spacerowka...nie moglam sie doczekac....
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Black- to dobrze ,że Julka dzielnie zniosła szczepienie:tak: a jakie w końcu szczepienia wybrałaś??? Teraz pewnie będzie spać...;-) Mój też troszkę po marudził ,ale za to potem przez dwa dni smacznie spał:-p

Baska- Widać Twoja Lenka lubi ,jak poświęcasz uwagę tylko niej :tak: Ale ma rację hehe:-p No jeżeli będzie tak energiczny jak ja i jego tatuś, to niestety da nam popalić:-p

Dorom każdy poród jest inny.Moja koleżanka rodziła swoje pierwsze dziecko tylko godzinke:-).Ale wież mi że po tym co przeżyłam ani troche nie boje sie drugiego porodu bo warto sie namęczyć by ujżeć w końcu upragnione maleństwo które nosimy przez dziewięc miesięcy pod sercem:-)

Witam...
Melduje sie tylko na chwilke...
Oczywiscie na poczatku pozdrawiam Was bardzo goraco i milo mi ze sie o mnie pytalayscie;o)
Ciociami niestety jeszcze nie jestescie... ale wszystko jest na dobrej drodze. W czwartek mam sie zglosic na IP... i mam nadzieje ze tam juz zostane do porodu.
Czekam na Maadzie az razem urodzimy ;P
Faktycznie teraz mieszkam na wsi i nie mam zbytnio dostepu do netu... ale bede zagladac w miare mozliwosci.
jeszcze raz pozdrawiam.

BLACK- no i dobrze,ważne żeby Malutka czuła się okay:tak:

krystynka- Ja myślałam ,ze może już urodziłaś:-p Ale pewnie lada dzień tak będzie:tak: Jak kazali Ci się zgłosić,to może będą wywoływać poród;-) Poczekamy jeszcze:tak:

My jutro na kontrolę do lekarza... Potem może na długi spacerek do jakiegoś parku się wybierzemy :tak:

Hej dziewczynki u mnie nic sie nie zmienilo. Jutro ide do lekarza mam nadzieje, że wszystko bd ok Milej nocy kochane ;) dobranoc. ;*

Dorom5 wolę nie ryzykowac. Poczekam spokojnie na dzidzie. ;)

reklama
Baska - Mi ogólnie czasem udaje się na chwilkę przy komputerze siedzieć jak córcia bawi się, ale to pewnie kwestia czasu, bo jak nauczy się do mnie przyczłapac, to będzie przeszkadzać.

Black - Gratulacje dla Twojej dzielnej Dziewczynki.

Krystynka - Również pozdrawiam.

Do góry