reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Black to super, ze Julka dobrze zniosla szczepienie:tak:ja nie chcialam nic pisac, zeby Cie nie denerwowac ale Lena po pierwszym szczepieniu byla straszna.. darla sie (doslownie) 3 godziny.. nic jej nie uspakajalo.. nie mam pojecia.. chyba ta raczka i nozka bolala.. ale ciesze sie, ze Julcia w maire dobrze to zniosla..:tak::-)

Krystynka ja tez trzymam za Ciebie kciuki:-)Mam nadzieje, ze synus w koncu zdecyduje sie wyjsc:tak:

Panistepelek zobaczysz potem jak corcia bedzie w miare mobilna.. Lena strasznie lubi uciekac do drugiego pokoju i stac na kanapie.. masakra.. ale bawic sie tez potrafi sama.. wtedy gada do siebie tak slodko:-D:-D

reklama
BLACK Fajnie że Julcia dobrze zniosła szczepieniE.
bAŚKA wszystkie dzieci to przylepy. Justynka mi na szczęście nie przeszkadza jak siedzę przy kompie ale za to S ma z nią taki problem.
KRYSTYNKA TRZYMAM kciuki że jak pójdziesz do szpitala to żeby wywołali a najlepiej żebyś urodziła przed szpitalem.
MAGDA CO bo tego olejku to fakt że w ciąży nie można ale myślę zm jak już jesteś po terminie to jedną łyżeczka nie więcej by Ci pomogła. Najlepiej to obejrzeć jakąś fajna komedię. Mi akurat śmiech pomógł. Dużo śmiechu. I za kilka godzin skurcze się pojawiły.

Dzień dobry kochane . ;*
u mnie noc przespana. ;) ani razu się nie obudziłam i się wyspałam . ;P jak nigdy. ;)
Znowu dzień zaczyna się dobrze, bez skurczy, tylko nogi mam jak balony . ;D Dziś idę do tego lekarza do szpitala ,wiec trzymajcie kciuki żeby było ok i żebym nie musiała w szpitalu zostać. ;) Miłego dnia. ;**

Czesc dziewczyny:)
ohhh....u mnie noc spokojna Darus przebudzil sie o 1.30 na papu i zasnol potem grzecznie,tak ze w miare wyspana jestem....
mgla u mnie jest taka ze szok....ale spacer dzis juz koniecznie w planie tym berdziej ze do fryzjera chce sie zapisac......
Maagda,Krystynka- trzymam kciuki za Waszych leniuszkow....

Panistepelek-o mozesz byc pewna ze jak corcia poczuje smak wolnosci to juz nie bedzie tak spokojnie....

Black-Dzielna Twoja Malutka......naprawde....
pozdrwaiam

Witam Mamuski ;-) ja jakos weny do pisania nie mialam - zawsze jak zrobie sobie dzien wolnego od BB to potem wychodzi z tego 3 dni :rofl2::-D
a potem trzeba nadrabiac :sorry2: u Nas wczoraj ulozyli plytki na sciane w kuchni , dzis beda fugowac , jutro przyjada drzwi wejsciowe i ma przyjechac tez facet i bedzie ukladal Nam deski w salonie !!
wsumie jutro tez mialam jechac do kardiologa ale ze przyjmuje od 7(pewnie przyjdzie kolo 8) a facet ma przyjechac o 9 i pewnosci nie mam ze bede gdzies na poczatq kolejki :confused:

Krystynka , Magda ja myslalam ze przez te 3 dni to wyladowalyscie na porodowce a Wy piszecie na MM :-):-p:-D
Dlugo Was trzyma :sorry2: ja to z nerwow pewnie bym paznokcie obgryzla :-D
no i trzymam kciuki ;-)

Black no to cora jest dzielna :tak: a zawsze to pare groszy zostalo w portfelu ;-)

panistepelek oj bedzie ,bedzie przeszkadzac :-) ilez ja sie musze nameczyc zeby posta napisac a zeby Ala mi nie przeszkodzila :sorry2:

Mam nadzieje ze od dzis juz bede regularnie pisac ;-)

witam :)
u nas noc ok;-) Mały obudził się o 6 na jedzonko i dalej śpi...

polna, baska panistepelek- Widzę, że jak dziecko zaczyna chodzić to dopiero jest kłopot( w sensie pilnowania):sorry2: Tak naprawdę nie zdawałam sobie sprawy z tego:-p Ja tak się nie mogę doczekać jak moje dziecko będzie śmigać,ale z drugiej strony boję się ,że go nie dopilnuję:dry::-p Zastanawiam się tylko czy będzie raczkować. Ponoć dzieci które raczkują, poźniej zaczynają chodzić...

Magdaa- To idz do lekarza,ciekawe co Ci powie;-) Dobrze,że mozesz spać w nocy.... Ja pod koniec ciąży nie mogłam spać:dry: Musisz dobrze wypocząć:tak:;-)

My dziś idziemy na jakieś pouczenie przed chrztem:confused::baffled: Nie wiedziałam ,że coś takiego jest.

Miłego dnia dziewczyny! =)

Pola997-fakt ze jak dziecko zacznie chodzic to koniec spokoju,oczy dookola glowy,a predkosci nabiera takiej jak prawdziwy maratonczyk.Ja slyszalam ze im dluzej dziecko raczkuje tym lepszej nabiera koordynacji ruchowej raczka-nuzka.Moj Darus zaczol raczkowac jak mial 6 mc a chodzic jak 11 wiec raczej szybko.
My tez bedziemy chodzili na spotkania przed chrztem pierwszy raz 15.03.bo mamy tylko slub cywilny a dla Kosciola to nic nie znaczy....

Pola, Mamaola pierwszy raz slysze o jakim nauczaniu przed chrztem :szok::sorry2:

Pola ja tam nie wiem ale wiekszosc dzieci raczkuje - sa jakies wyjatki ktore odrazu wstaja i proboja chodzic ale to jest jakies 5 % !! Mi Ala zaczela raczkowac cos kolo 11 miesiaca ( pozno ) jak Ja trzymam za obie raczki to chodzila ladnie ale samodzielnie gdy miala rok i 1 miesiac !! :tak:

Mamaola a dlaczego dopiero teraz chrzicie Synka ? jak nie chcesz to nie odpowiadaj !!;-)

A ja wlasnie polozylam Luske spac i mam fajrant :-) zaliczylam tez z Nia spacer po polq ale zaczynal deszczyk padac wiec po 30 minutach ucieklysmy do domu i oczywiscie jak juz mialysmy wchodzic to domu to Ala zwiala i poleciala prosto w bloto :dry: wszystko do prania - kurtka,spodnie i kozaczki :sorry2: :baffled:

Wreszcie udalo mi sie tu trafic xDD . Bo nei za bardzo umialam . :)
Tak mieszkam z rodzicami . .i z moim chlopakiem .
Moj synus ma na imie Dominik . i jutro konczy juz 3 miesiace :)
jak ten czas leci .
_
Mam opowiedziec o sobei. ?hmm .
wolalabym konkretne pyt od was. na ktore postaram sie odp ;))
pozdrawiam :*

reklama
Polna-N-szczerze to wstyd sie przyzanc ale jakos tak poprostu wyszlo.....a chrzest mamy 12 kwietnia w swieta:) a co do tych spotkan to nie wiem jak jest wszedzie a tu w wawie mamy chodzic na takie spotkania,cztery sie odbeda pierwsze 15 marca,u nas to dlatego ze nie mamy slubu koscielnego tylko cywilny....
my tez zaraz na spacer spadamy,poki nie pada....bo pogoda to u mnie do bani.....
Madzius -witaj

Ostatnia edycja:
Do góry