reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jejku ją już nie wytrzymuję. Dzisiaj @ dostałam i wszystko mnie boli. Nawet nospa nie pomaga. Mam nadzieję że długo to nie potrwa.
Dzieciaki już pozasypiały. Czekam teraz aż mareczek o północy się obudzi na jedzonko.
Stwierdzam że ogólnie to jakoś cicho na tym wątku się zrobiło. Czyżby nam się tematy pokończyły?
ją mykam spać. Dobranoc

reklama
Witam z rana ;)
Powiem wam że dziś była jedna z nielicznych nocy w których obudziłam się bo chciało mi się siusiu, wiec się nie wyspałam , bo wstając rozbudziłam się.
Wczoraj na wieczór tak mi spuchły nogi ze nie mogłam ruszyć kostką.
Życzę wam miłego dnia kochane. ;) Ja lecę z mamą na zakupy , pomęczyć się troszkę. ;) ;*

czesc mamusiom:)
dzis mnie Maly zaskoczyl bo spal do 7.45,nie to co wczoraj do 6.30.no ale z mamusia w luzeczku:))))
Ewi44-to samo chcialam napisac ze jakas cisza tu jest,pusto....chyba mamusie bardzo zajete:)))no i wspolczuje z powodu @,ja jeszcze dwa dni bede sie meczyc...
wiecie co -ogolnie to mam takiego lenia w tylnej czesci ciala ze szok...najchetniej to bym usiadla i nic nie robila....(wlasnie Maly robi kupe-patrzy sie na mnie i steka:)chyba mu to patrzenie pomaga)i zimno dzis u mnie -3 stopnie,
spadam ogarnac dupke Darusiowi i ogolnie doprowadzic sie do kultury:)
pozdrawiam...

witam!!! :)

Ewi- A może nurofen forte? Mi raczej pomaga,bo nospa nigdy:dry: Zgadzam się,coś tu pusto i cicho....Nie które dziewczyny wcale tu nie zaglądają.... Twoje dzieciaczki już lepiej???

mamaola- z mamą zawsze najlepiej:tak: Mój synuś też czasem śpi ze mną:tak::-p

Hej właśnie wróciłam z zakupów i powiem wam że zaszłam do apteki żeby kupić ten olej rycynowy i wiecie co nie można go stosować w czasie ciąży , bo powiedziała mi to farmaceutka nawet na ulotce jest napisane ze nie należny stosować go w okresie ciąży. Także nie kupiłam Go , a chciałam bo podobno wywołuje skurcze.

Witam ;-)

Ewi, Mamaola wiecie co, ja też mam @ cały czas. Już 9 dzień mnie trzyma :baffled: Pierwszy raz w życiu mam tak długo, bo zawsze 5 dni i koniec. Może to dlatego, że pierwszy po porodzie :confused:

Maagda ja też chciałam go kupić, ale zrezygnowałam. Doszłam do wniosku, że dzidzia sama będzie wiedziała kiedy jest gotowa do przyjścia na świat i nie ma co jej pospieszać.

Oj a my dzisiaj na szczepionko. Przeżywam strasznie :-) Nocka za mną spokojna. Kupiłam dziś Julce herbatkę na lepsze trawienie z Hippa i strasznie jej posmakowała ;-) bo za rumiankową jakoś mi nie przepadała. Teraz mi zasnęła wykąpana i najedzona i czekamy do 14 i wyruszamy :-). Jak wrócimy zdamy relacje :-). Trzymajcie kciuki, żeby Julcik mi zamocno nie płakał :-D

Black- Oby Julcia była dzielna:tak:;-) czekam na relacje w takim razie:-p

Magda- Dobrze zrobiłaś, skoro jest napisane że nie wolno ,lepiej nie ryzykować...Faktycznie zażywany w ciąży może powodować powikłania w jej przebiegu, i poronienia...:dry: tak jak napisała Black lepiej czekać,aż dzidzia sama postanowi pojawić się:tak:

Witam. U mnie dziś paskudna pogoda. Miałam z córcią iśc na spacer do miasta kupić kaszkę i mleko a tu ciągle kropi.

dorom - Ja osobiście wątróbki nie lubię.

Ewi - Tak się właśnie zastanawiam co dzieje sie z niektórymi dziewczynami np. oliwką, firanką. Galarecią, famm_fatal itd. Jak zaczynałam pisać tutaj na forum to One tutaj "rządziły"

Panistepelek jestemy - przynajmniej ja:tak:choc widze, ze tu nowe mamy sie, ktore pewnie wogole nie kojarza kim jestem:-D
Jakos ostatanio brak czasu:baffled:

Black trzymam mocno kciuki za Julcie - pierwsze szczepienie sie strasznie przezywa:baffled:straszne jak tak maluszek placze.. choc u nas na pierwszym obylo sie bez placzu.. gorzej bylo za 6 tyg.. lena juz chyba wiedziala co sie swieci:-D

reklama
Baska201-hihi fakt nie kojarze Cie ale ja to nikogo nie kojarze bo nowa jestem....
Black-trzymam mocno za Was kciuki zeby Julcia byla dzielna,zreaszta napewno bedzie:))))
kurde u mnie to dzis spaceru nie bedzie....szaro ,buro i ponuro....i jeszcze cos z nieba leci...brrr nie lubie tak i nic mi sie nie chce....Dobrze ze Darus grzeczniutki normalnie od wczoraj sie uspokoil,bawi sie sam,....oby to nie byla cisza przed burza....
zupa sie robi...
pozdrawiam

Do góry