reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jejku ją już nie wytrzymuję. Dzisiaj @ dostałam i wszystko mnie boli. Nawet nospa nie pomaga. Mam nadzieję że długo to nie potrwa.
Dzieciaki już pozasypiały. Czekam teraz aż mareczek o północy się obudzi na jedzonko.
Stwierdzam że ogólnie to jakoś cicho na tym wątku się zrobiło. Czyżby nam się tematy pokończyły?
ją mykam spać. Dobranoc

reklama
Witam z rana ;)
Powiem wam że dziś była jedna z nielicznych nocy w których obudziłam się bo chciało mi się siusiu, wiec się nie wyspałam , bo wstając rozbudziłam się.
Wczoraj na wieczór tak mi spuchły nogi ze nie mogłam ruszyć kostką.
Życzę wam miłego dnia kochane. ;) Ja lecę z mamą na zakupy , pomęczyć się troszkę. ;) ;*

czesc mamusiom:)
dzis mnie Maly zaskoczyl bo spal do 7.45,nie to co wczoraj do 6.30.no ale z mamusia w luzeczku:))))
Ewi44-to samo chcialam napisac ze jakas cisza tu jest,pusto....chyba mamusie bardzo zajete:)))no i wspolczuje z powodu @,ja jeszcze dwa dni bede sie meczyc...
wiecie co -ogolnie to mam takiego lenia w tylnej czesci ciala ze szok...najchetniej to bym usiadla i nic nie robila....(wlasnie Maly robi kupe-patrzy sie na mnie i steka:)chyba mu to patrzenie pomaga)i zimno dzis u mnie -3 stopnie,
spadam ogarnac dupke Darusiowi i ogolnie doprowadzic sie do kultury:)
pozdrawiam...

witam!!! :)

Ewi- A może nurofen forte? Mi raczej pomaga,bo nospa nigdy:dry: Zgadzam się,coś tu pusto i cicho....Nie które dziewczyny wcale tu nie zaglądają.... Twoje dzieciaczki już lepiej???

mamaola- z mamą zawsze najlepiej:tak: Mój synuś też czasem śpi ze mną:tak::-p

Hej właśnie wróciłam z zakupów i powiem wam że zaszłam do apteki żeby kupić ten olej rycynowy i wiecie co nie można go stosować w czasie ciąży , bo powiedziała mi to farmaceutka nawet na ulotce jest napisane ze nie należny stosować go w okresie ciąży. Także nie kupiłam Go , a chciałam bo podobno wywołuje skurcze.

Witam ;-)

Ewi, Mamaola wiecie co, ja też mam @ cały czas. Już 9 dzień mnie trzyma :baffled: Pierwszy raz w życiu mam tak długo, bo zawsze 5 dni i koniec. Może to dlatego, że pierwszy po porodzie :confused:

Maagda ja też chciałam go kupić, ale zrezygnowałam. Doszłam do wniosku, że dzidzia sama będzie wiedziała kiedy jest gotowa do przyjścia na świat i nie ma co jej pospieszać.

Oj a my dzisiaj na szczepionko. Przeżywam strasznie :-) Nocka za mną spokojna. Kupiłam dziś Julce herbatkę na lepsze trawienie z Hippa i strasznie jej posmakowała ;-) bo za rumiankową jakoś mi nie przepadała. Teraz mi zasnęła wykąpana i najedzona i czekamy do 14 i wyruszamy :-). Jak wrócimy zdamy relacje :-). Trzymajcie kciuki, żeby Julcik mi zamocno nie płakał :-D

Black- Oby Julcia była dzielna:tak:;-) czekam na relacje w takim razie:-p

Magda- Dobrze zrobiłaś, skoro jest napisane że nie wolno ,lepiej nie ryzykować...Faktycznie zażywany w ciąży może powodować powikłania w jej przebiegu, i poronienia...:dry: tak jak napisała Black lepiej czekać,aż dzidzia sama postanowi pojawić się:tak:

Witam. U mnie dziś paskudna pogoda. Miałam z córcią iśc na spacer do miasta kupić kaszkę i mleko a tu ciągle kropi.

dorom - Ja osobiście wątróbki nie lubię.

Ewi - Tak się właśnie zastanawiam co dzieje sie z niektórymi dziewczynami np. oliwką, firanką. Galarecią, famm_fatal itd. Jak zaczynałam pisać tutaj na forum to One tutaj "rządziły"

Panistepelek jestemy - przynajmniej ja:tak:choc widze, ze tu nowe mamy sie, ktore pewnie wogole nie kojarza kim jestem:-D
Jakos ostatanio brak czasu:baffled:

Black trzymam mocno kciuki za Julcie - pierwsze szczepienie sie strasznie przezywa:baffled:straszne jak tak maluszek placze.. choc u nas na pierwszym obylo sie bez placzu.. gorzej bylo za 6 tyg.. lena juz chyba wiedziala co sie swieci:-D

reklama
Baska201-hihi fakt nie kojarze Cie ale ja to nikogo nie kojarze bo nowa jestem....
Black-trzymam mocno za Was kciuki zeby Julcia byla dzielna,zreaszta napewno bedzie:))))
kurde u mnie to dzis spaceru nie bedzie....szaro ,buro i ponuro....i jeszcze cos z nieba leci...brrr nie lubie tak i nic mi sie nie chce....Dobrze ze Darus grzeczniutki normalnie od wczoraj sie uspokoil,bawi sie sam,....oby to nie byla cisza przed burza....
zupa sie robi...
pozdrawiam

Do góry