reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
Ja tylko na chwilkę do was, bo kompletnie nie mam czasu na nic.. Adaś ciężko przesypia noce i w dzień mało śpi a ja jestem kompletnie wykończona żeby pisać.. Ale staram się was podczytywać w wolnej chwili..

A teraz muszę uciekać bo mały mi płacze i nie chce zasnąć..
Mam nadzieję że mi wybaczycie..

reklama
Dzięki dziewczyny :-) Za pół godzinki wychodzimy, ja już chodzę jak na szpilkach :-D

mamaola u mnie też paskudna pogoda, szaro i wietrznie :baffled: No ale muszę Julkę opatulić, władować do wózka i wyruszyć do przychodni, bo samochodu nie mamy :baffled:

Galareciu współczuję cieżkich nocek. Trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybciutko :-)

Witam wszystkich goraco.Mam 24 lata i jestem mama 4letniego urwiska.Mialam 19 lat jak moj urwis przyszedl na swiat a powiem szczeze ze niebylo latwo bo trwalo to siedemnascie i pol godziny ale bylo warto tyle sie meczyc:-).Od roku z moim przyszlym mezem staralismy sie o drugie dziecko ale nam nie wychodzilo:-(.Az w ko}cu sie udalo:-).Jestem w 11 tygodniu ciazy:-).Nawet niemacie pojecia ile testow ciazowych zuzylam zanim ujrzalam dwie upragnione kreseczki a jak sie pojawily to bylam najszczesliwsza osoba na swiecie.A moj synus niemoze sie doczekac az malenstwo przyjdzie na swiat:-).Trzymam kciuki za wszystkie przyszle mamy:-)

Załączniki

• 20070819236.jpg
    20070819236.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 39
MARTA Witaj! Udzielaj się jak najczęściej no i zapoznaj się z regulaminem.
STEPELEK wiesz? Mamy chcą nacieszyć się swoimi pocięchami póki jeszcze te są słodkie więc nie ma co się dziwić że rzadko widać stare znajome. Ja też wchodzę tu jak mam chwilę spokoju. Już zdążyłam się nacieszyć dziećmi. Teraz potrafią bawić się same. U Justynki nie widać jeszcze poprawy. Kaszle tak samo czasem na wymioty ją zbiera tak ta wydzielina jej przeszkadza. No i katar nie przechodzi. A Mareczek jak na razie spokojnie-Witaminki dostaje i jest dobrze.
bLACK PEWNIE już po szczepieniu. Jak było? Co do @to pewnie dlatego że pierwsza po porodzie. Już dokładnie nie pamiętam ale moja 2 tyg trwała chyba i po 3 dniach znów tydzień i po kilku dniach znów tydzień krwawienia

Baska Ja jak najbardziej Cię pamiętam :)

Galercia - Wybaczamy nieobecność :p. Oby synkowi poprwawiło się z tym spaniem.

Marta - Witaj na forum. Zapoznaj się z regulaminem i pisz jak najczęściej. Gratuluję drugiej ciąży. A jak "Urwisek" ma na imię?

Ewi - Ogólnie rozumiem ten brak czasu i wogóle. Sama zaglądam tutaj tylko wtedy gdy córcia śpi.
Dużo zdrówka dla córci.

Ostatnia edycja:
pola997 - Szczezrze mówiac nie wiem jaki to wozek, to od znajomych. Czarny :baffled: A ja gdy bede kupowac to blekitny / turkusowy :tak:
No to mam nadzieje ze wyniki beda okey, ja tez sie czulam okej przez cala ciaze i kurcze nie wiem skad ta anemia, i wydawalo mi sie ze ladnie zdrowo sie odzywiam, a tu psikus :confused2:
Ty masz takie krotkie wloski jak na zdjeciu na sygnaturze? :sorry:
EWI44 - No własnie podobno za duzo witaminy A zawiera :sorry: Ale nie znam sie, poprostu jej nie jadlam. Teraz musze jesc buraczki (przyznam sie ze jem je z zatkanym nosem :-) naprawde nie lubie ich smaku)
Maagda_ - :-D To faktycznie zdania sa podzielone, ja slyszalm ze za duzo wit. A jest zabronione w ciazy, a Ty znowu ze jest wskazana :-) Pokrecone to :-p
A ten olejek to pamietam ze piła Femmka :tak: Niby nie wskazany w ciazy a jednak jej Ninka odrazu wyskoczyla :-p
Black - Jak po szczepieniu? ;-)
Marta - Witaj :tak: Nie strasz mnie, 17 godz.? :szok:
Mój Smyk mógłby wyskoczyc tydzien przed terminem (U mnie w rodzinie kazdy wyskakuje tydzien w czesniej :-p) Bo chce Go juz po switach Wielkanocnych :tak:

A mnie znowu troche nie było ale postaram sie nadrobic. na swoje usprawiedliwienie napisze ze mam nawał obowiazków bo szkoła potem wracam do domu i musze gotowac ( uroki mieszkania na swoim ) sprzatac i rózne tam bzdety, a poza tym na kompie chce posiedziec tez mój T wiec jakos sie musimy dzielic i jakos tak brak mi czasu i sił, ale obiecuje sie poprawic:-)

dorom- czarny przynajmniej się nie będzie tak brudzić....:-p Ja mam granatowy, gdzieniegdzie ma kratkę,ale ogólnie jestem strasznie zadowolona:tak: Jest stabilny,łatwo nim pod krawężniki podjechać....No co najważnijsze się nie brudzi:-p Także czarny tez będzie czyściutki;-). Ten wózek to głęboki ze spacerówką??? Włosy mam takie krótkie tzn dłuższe z przodu krótsze z tyłu ,ale teraz zapuszczam:-p. Ogólnie strasznie lubię zmieniać fryzury.:-p

Galarecia- Wracaj jak najszybciej!!!;-) Oby Twojemu Adasiowi złe dni przeszły...

Baska- Czasem właśnie czasu brak...:-p Ja ostatnio mam mozliwości aby tu zaglądać, ponieważ moje dziecko jest cichutkie,spokojniutkie;-)... Kochane :-) Chociaż czasem ma gorsze dni, i wtedy pochłania mój czas w 100%;-)

Mój Klusuś sobie słodko śpi, bylismy na spacerku, na dworze bardzo wiosennie dziś:-p Potem spał na ogródku, potem na balkonie.... Uwielbia sen na świerzym powietrzu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Panistepelek ja tez zagladam jak Lena spi alebo sie bawi, ale na nia komputer dziala jak plachta na byka - zaraz krzyk i mowi "mama zejsc":-Dtakim stanowczym glosem

Witam nowa mamusie:-)

Dorom kochana Ty tak sie nie przejmuj tym porodem, bo tylko na zle Ci to wyjdzie:baffled:naprawde.. Ja cala ciaze myslalam, ze napewno bedzie bolec, napewno bedzie ciezko ale dam rade.. Bylo strasznie ciezko ale jak widzisz dalam rade:tak::-)a jak tak piszesz o swietach to odrazu przypomnilo mi sie, jak 2 lata temu mowialm podobnie.. mialam termin na 12 kwietnia a 8 byly swieta:-D modlialam sie by urodzic przed, a potem modlialam by urodzic po jak bylo blisko swiat juz:-D:tak:

Pola to tylko sie cieszyc, ze Ludwiczek taki grzeczny:-) mam tylko nadzieje, ze potem tego nie bedzie nadrabial jak zacznie biegac;-)

Do góry