reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj dziewczyny powiem wam, że tak mi niedobrze.. zbiera mi się na wymioty. Wypiłam miętową herbatę ale nic nie pomogła..

Pola śliczny jest Twój synek. :)

reklama
Magda- ponoć mdłości,wymioty to również symptomy zbliżającego się porodu:tak: organizm "chce"się oczyścić... Oby w Twoim przypadku to było to!:tak:

Magda, BLACK-dziękujemy:tak:

witam mamunie...przyszle i obecne:)
wogole rano to ja internetu nie mialam...skonczyl sie...a nie potrafilam naprawic...
spacerek zaliczony...pogoda piekna,ale slonko mnie oszukalo,poszalam na spacerek bez zadnego kocyka,Maly zasnol i tylko godzinke chodzilismy bo wialo i nie chcialam zeby zmarzl...
Black-podziwiam i gratuluje...jak ty kobieto dalas rade????A corcia jak juz wyzej pisalam cudo!!!!Szkoda ze tak wyszlo z lekarzem...i jeszcze po poludniu musisz isc...ja zawsze wolalam z rana...
Pola-synio piekniusi...zdjecie z jezorkiem jest pierwsza klasa!!!:)no i dobrze ze juz malemu koleczki przechodza...
Magda-mi tez przed porodem pamietam bylo bardzo niedobrze...dlatego w wyrku lezalam i jak wstalam za potrzeba to juz zejsc nie moglam bo wody odeszly...z calej sily trzymam kciuki za ciebie
spadam teraz bo obiadek tzrba gotowac:)
pozdrawiam

Niestety Krystyna nie urodziła . Jest w domku i nadal czeka . Jutro idzie na KTG i prawdopodobnie dostanie skierowanie do szpitala. Takze trzymac kciuki żeby szybko urodziła. ;) ( i za mnie tez trzymajcie. ;P )

Maagda - Kciuki trzyamam cały czas i za Ciebie i za Krystynkę.

mamaola - U mnie też słoneczko ładnie świeci ale niestety tak jak i u Ciebie wieje wiaterek.

A ja kupiłam kołyskę dla Synka, teraz został mi tylko do kupienia leżaczek (ale to kuzynka chce kupic - tak przynajmniej mowi) i wozek :-)
Jeden mam, ale tylko spacerowke, ale chce taki z funkcją malutką ;-)
pola997 - No ja zawsze powtarzam sobie jeszcze, a mam jeszcze czas na zdjecia brzuszka :tak: Ale ten czas tak leci szybko. A jak teraz z Twoja anemia? Lepiej? Ja wlasnie jem buraczki, i jakies soczki buraczkowe pochalaniam :tak: Ale z jablek to nie, tez musze sobie zaczac takie robic :tak:
Umi2 - Śniło Ci się coś na nowym mieszkanku? :sorry2:
Panistepelek - Z tą wątróbka to własnie nie wiem, raz pisza ze jesc, raz ze zabronione w ciazy. Ja przez cala ciaze ani razu nie jadlam wątróbki :dry:
Maagda_ - Dalej niech ta Twoja Dzidzia juz wyskakuje, bo czekam na nowe zdjecia :-p
Kurcze, to 3mam kciuki za Mamuski ktore powinny juz rodzic :tak:

dorom- a jaki masz wózek???:-) Ja musze się wybrać na badania kontrolne za jakiś tydzień, i będę wiedziała:tak: Myślę ,ze jest lepiej. Łykam witaminki czuję się okay:-p
Zdjęcia brzuszka ,fajnie jakieś mieć... Ja żałuję...:-p Też mówiłam jak Ty ,że jeszcze mam czas i pstrykne jakieś przed porodem:-p Fakt, zrobiłam ,ale tylko dwa:-p
W sumie takich z brzuszkiem mam parę....
Ogólnie młodemu robimy zdjęcia,kręcimy filmiki.( jak pierwszy raz coś "powiedział" ,jak pierwszy raz się podniósł. itp)...Tak stopniowo będziemy robić,potem złożymy to wszystko razem i na 18 urodziny damy mu:-p

DOROOM Co do wątrobki to powiem ci że jak w ciąży leżałam w szpitalu to normalnie na obiad dawali wątrobkę. Więc zdania są podzielone. Niby ona zawiera dużo czegoś tam. Nie wiem sama.
POLA Ślicznego masz synka.
MAGDA Trzymam kciuki żebyś niedługo rodzic zaczęła. KRYSTYNKA I za Ciebie też.]
byliśmy u lekarza. JUSTynka antybiotyk dostała. Nawet gdyby to nie była ostrą infekcja to antybiotyk musi być. No i w piątek do kontroli.

reklama
dorom5,EWI44 dzięki . ;* trzymajcie mocno, żeby dzidzie w końcu wyskoczyły. ;)
Dorom5 przy anime wątróbka jest wskazana i to bardzo, ogólnie wątróbka zawiera dużo witaminy A , ale przy anemii jest bardzo dobra. :) wiadomo nie jeść jej kilogramami , tylko co jakiś czas . ;)

No nic kładę się spać. Skurczy brak , niestety ale nadal czekamy. Miłych snów wam życzę. Do jutra. ;* :)

Do góry