reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Diankus- Dziekuje bardzo za odp...no jas mysle ze wszystko ok ze albo to druga dzidzia albo tak ma byc.. bo ja to mam rozne problemy zdrowotne wiec jeszcze cos nie tak z @ by mnie juz nie zdziwiło.

Skoro mowa o ciuchach to wchodzac do sklepu z ciuchami dostaje poprostu doła....nic nie pasuje na mnie co prawda juz wszystko zeszło po porodzie ale mieszkajac na wsi nie jest za ciekawie z jedzeniem...okazało sie ze mam kamienie w woreczku zolciowym wiec diete musze trzymac czy mi sie chce czy nie no i mam nadzieje ze to pomoze mi wrócic do moich 65kilo ktore miałam mieszkajac w Gliwicach...:)

reklama
polna_N Asiowo Ja nie wiem czy one sa dobre tylko powtarzam to co mi mówiono kiedys:-) ale mysle ze niedługo bede miała okazje wypróbowac:-)
ewcia_24 O ile wiem to zkaładałas nowe watki niepotrzebnie bo przeciez jest watek główny i tu mozesz z nami porozmawiac:-) a napewno nikt nie bedzie cie dyskrymionował.
diankus To ja miałam szczescie bo zdałam w rzeszowie za pierwszym razem. Ale wszystko zalezy od egzaminatora. Kolezanka z klasy tez zdawała 6 razy a jeździła naprawde dobrze.
dorom5 Czesto ale tylko w nocy, noc jest straszna bo robie normalnie kilometry do wc mimo zemam 3 kroki... Juz zagłosowałam przynajmniej wiem jak masz na imie:-p

Musze sie pochwalic ze podpisalismy umowe!! Normalnie udało sie
Wprawdzie kawalerka 28 m2 ale jak na naszemozliwosci finansowe w sam raz. na feriach bedziemy malowac sciany zeby odnowic dla maluszka a w marcu sie wprowadzimy:-)

Witajcie dziewczyny! Chciałam się przywitac bo chociaż już jestem mamusią 2,5-letniej Zuzi to teraz (w drugiej ciąży) postanowiłam się odezwac :))) :-D
Mam pytanko, czy któraś z was przechodziła grypę w I trymestrze?
Jestem w 12 tygodniu i od niedzieli już mnie trzyma. Nawet na pogotowiu byłam, dostałam domięsniowo pyralginę i 39-stopniowa gorączka spadła. :rofl2::baffled:
Jak Wy radziłyście sobie w takich przypadkach?
Ja wolałabym nic nie brac ale boję się, że taka temperatura mogłaby miec gorszy wpływ na dzidzię.
To podobno jakiś ogromny wirus grypy w tym roku więc uważajcie. Ja oczywiscie jak co roku się zaszczepiłam i co?! Po co te szczepienia :angry:
Z góry wielkie dzięki za wszelkie INFO na powyższy temat.
Całuski

Ania ja miałam chorowałam w ciąży kilka razy i niestety 3 razy byłam na antybiotykach...Na początku ciąży też.Nie jest to najlepsze,ale lepsze niż chorowanie,bo to maluszkowi bardziej szkodzi.Mojemu synkowi leki na szczęście nie zaszkodziły.Zapytaj jeszcze lekarza co by Ci doradził.

Dorom zaglosowane:tak::-)

Czarnuszka proszę Cie zebys edytowala posty.. Tak sie potem lepiej czyta:-);-)

Umi gartuluje mieszkanka:-)super, az zazdroszcze. zreszta sama juz Ci kiedys pislaam, ze mam podobnego pecha do mieszkan jak Ty:baffled:to mam nadzieje, ze jak Tobie sie udalo to mi sie tez uda za niedlugo:tak:

ja to ciagle na cos chora jestem i byłam od urodzenia....w ciazy cukrzyca ,nadcisnienie , astma, kamienie w woreczku zolciowym masakra ale na szczescie Sebastianek jest zdrowy i obyło sie bez cesarki.....i tez najadłam sie bardzo duzo lekarstw..na astme tzw. Sterydy ale jak trza to trza i tak calą ciąze...

Czarnuszka proszę Cie zebys edytowala posty.. Tak sie potem lepiej czyta:-);-)

Ok Ok postaram sie poprawic....wsumie to racja:)

Baska201 - jestes z zabrza??? ja mieszkałam w gliwicach do tej pory teraz jelenia gora od poltora roku i w zabrzu tez mieszkalam w miedzy czasie z mezem...w grzybowicach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pomóżcie... Mam 18 lat no rocznikowo 19. Kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży... Mój chłopak chce żebym usunęła te maleństwo... Ja tego nie chcem... Każe mi iść do lekarza i zapytać się o jakieś tabletki na poronienie... On nie chce mieć teraz dzieci bo mówi że jesteśmy za młodzi... choć on w tym roku skończy 21 lat.. Mówi że nie mamy własnego mieszkania... że sobie nie poradzimy... ja wiem że bedzie dobrze ale jak mu to wytłumaczyć... pomóżcie... macie jakieś pomysły??????

Czarnuszka tak mieskzamw zabrzu a dokladnie w Rokitnicy:-)w sumie to jakbys dalej mieszkala w zabrzu to bys mieszkala bardzo blisko mnie:tak: i postaraj sie edytowac posty :tak::-)
Justys moim zdaniem powinnas wytlumaczyc chlopakowi, ze nie usuniesz dziecka.. ja bym tak nie mogla.. i przepraszam za szczerosc ale jakby moj facet mi tak powiedzial to bym Go zostawila.. Nie moglabym dla faceta zabic swojego dziecka.. wiec mam nadzieje, ze przetlumaczysz mu do rozumu.. Pamietaj jakby nie bylo bedzie dobrze:-) Nosisz w sobie nowe zycie:-):tak: Glowa do gory:-)

reklama
Dobry wieczór
Dopiero co pytałam Was jak to jest z tą miesiączką no i dziś dostałam pierwszy okres od czasu porodu. Narazie tylko małe plamienie i wsumie rzadnych innych miesiączkowych dolegliwość. Tylko strasznie mnie głowa boli i po 2 tabletkach zaczełam wymiotować. :-/

Przejrzałam tylko tak pobierznie oststsnie stronki, ale mam nadzieję, że nic nie pominę.

Ewi44 - Zobaczymy jak to będzie z tym gryzieniem U nas...

umi2 - Słyszałam o tych wkładkach ale póki co nie miałam potrzeby by ich stosować.

BlackWizard - Haha... Jednak jest zalta kupowania rzeczy dla maluszków dopiero po porodzie, tak jak ja zrobiłam :p. Pozatym to na tych ubrankach piszą jak chcą z tymi rozmiarami.

Ania1201 - Witaj. ja w ciąży nie chorowałam na grypę, za to 3 razy w pierwszym trymestrze miałam zapalenie gardła :-/

justyś_19 - Nie wiem jak ale musisz przekonać chłopaka. U mnie było troche inaczej, bo to ja byłam negatywnie do ciąży nastwiona a nie mój partner. Jednak mimo wszystko nigdy bym nie usuneła dziecka.

Do góry