reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fajnie,to po co to forum ilekroć coś napiszę to mało kto mi odpisuje to dla tego że jestem tu nowa.....na sanym początku,podcięto mi skrzydła fajnie.:confused2:

reklama
Ewcia prosze Cie nie zakladaj bezsensownych tematow :sorry: a jak masz jakies waty do Basi to pisz do Niej prywatne wiadomosci albo odrazu do administratorow :sorry: a uwierz mi ze przyznaja Nam racje a nie Tobie !!
Pisz tutaj na glownym !!

Asiowo to wszystkiego Naj dla Paulinki :tak:;-)
akurat wieczorynke ogladnie ,kolacyjka i kapanie i spokuj juz o 20 :-) a wlasnie codziennie kapiesz Paulinke ?

Tak... kąpie ją cidziennie... znaczy mąż kąpie, bo to jego czynność
Próbowalismy jej nie kąpac codziennie, ale wtedy Paulinka nie chce spac... u nas kąpiel to częśc co wieczornego rytuału, Paulinka wie, ze najpierw jest kapiel, pozniej kolacja i spac...:tak: I mysle, ze dlatego mała ładnie sama zasypia o tej 20:tak:

To ja swoja kapie co 3 dni - znaczy oczywiscie przed spaniem jest mycie buzi,raczek i nozek :tak:
Ala wie ze jak koncza sie wiadomosci to pora mycia i spania :-):-D

Basia a wlasnie , A mial juz zabieg ?

no... Paulinka jeszcze nie bardzo kuma co to są wiadomości:tak: Narazie poznaje pore spania po kąpaniu:-) z reszta mała lubi sie kąpac... wiec dla niej to tylko frajda jak moze wlezc do brodzika:tak: i zagryzac swoja kaczuszke!

To ja Alke kapie w wannie , od niedawna znowu polubila kapanie - odkad wrocilam ze szpitala byl problem z kapaniem - histeria i placz :sorry:
Nie wiem czemu nawet tak sie zachowywala ,mama mowila ze kapala sie normalnie i sie nie bala wanny a tu taki ZONK :confused2:

Moja to laduje do wanny teletubisie i myje je szczoteczka albo nalewa wode do kubeczka lyzeczka z mleka :-D
A glowke musze Jej splukiwac konewka :rofl2::-D

reklama
wiesz co... ja prysznic bardzo sobie chwaliłam w ostatnich miesiacach ciazy i w czasie połogu..., ale teraz... marzy mi sie godzinna kąpiel w pianie... mąż umyje plecki... heh...:zawstydzona/y: Ja w ogole zauwazyłam, ze mam strasznie takich przyziemnych marzen:-p

oo, sliczna ta tunika:tak:ale ja juz kupiłam sweterek...
od dawna cierpiałam na sweter w romby... i jeszcze z kapturkiem:-)

Do góry