reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam i ja, u nas kolejna noc nie przespana, tzn mala budzila sie tylko 2 razy, ale jak obudzila sie 2 raz o 1.30, to zasnela dopiero po 5, nie wiem co jej jest, strasznie sie prezy, nie moze puscic baka a ni zrobic kupki, w dzien niespokojnie spi bo tez ma ten problem, czy to moze byc od mojego mleka??? juz sama nie wiem, ale tak mi jej szkoda bo sie strasznie meczy. Rano gdzies jej puscilo i obsrala sie po pachy, ale teraz jest znowu to samo
Widze ze temet wpraowadzania posilkow w toku, mi tez sie wydaje ze kazde dziecko ma inne potrzeby, i matka najlepiej wie co dac dziecku, tak samo kazda matka ma inne mleko i nie kazde sie nadaje
Polna trzymam kciuki za udany wyjazd

reklama
witam!:tak:

Netgirl, ja tam sie nie obrazam, podziekowałam za rady i jest git:tak: robie tak jak poradził mi mój lekarz.
Noc znów dupiata... mala nie bedzie spac i juz! Ja juz nie mam siły:-( Wydarłam sie w nocy na nia, na męża... i w ogole nie mam sił sie nia zajmowac:-( wiem, ze nie powinnam tak mówic, bo w koncu jestem jej matką, ale co ze mnie za matka...:-(
Załamałam sie totalnie, jakos psychicznie sie wykanczam,
tescie mnie nie cierpią, kasy nam zaczyna brakowac, nie mamy mieszkania, auto sie rozwala, mąż ma dosc swojej pracy, itd... Musze wrócic do pracy na weekendy i nocki, zeby móc sie mała w tyg. zajmowac:-( Po prostu wysiadam...
Przepraszam, ale mam wszystkiego dosc!
Miłęgo dnia zycze!

A ja mam pytanie co do mleka ...jakie najlepsze ? bo chce już wprowadzić na noc sztuczne :-)

MADZIK - moja też tak miała ... w sumie nadal tak ma ale już mniej się pręży ... :dry:

ASIOWO- ja też już dzisiaj krzyknęłam na małą że o co do cholery jej chodzi ... też już padam...

POLNA - będzie dobrze ! zobacz ile tu kciuków zaciśniętych za Ciebie będzie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femka nie każdemu dziecku odpowiada każde mleko. Spróbuj na początek takiego mleka jakie uważasz. A póżniej zobaczysz czy małej odpowiada.. My używamy NAN i jestem zadowolona, ale jak pisałam nie każdemu dziecku odpowiada to mleko. My je wybraliśmy bo słyszeliśmy że rzadko kiedy uczula i raczej dzieci akceptuja je.. No ale musisz popytać i poczytać różne opinie i sama zdecydować.. Słyszałam też że BEBILON jest bardzo dobry. Chyba nawet ona_mika nim karmi swojego Alana bo im bebiko nie odpowiadało.. I mój Adaś też bebika nie chciał..

Asiowo nie martw się, po burzy zawsze przychodzi słońce. Niedługo wszystko się ustabilizuje i mała będzie przesypiać nocki.. Ja stawiam na to że jej ząbki idą..

Hej:)
Widze ze kolejny dzien dzieciaczki daja wam popalic.
femme wcale sie nie dziwie ze sie wkurzyłas tez bym pewnie krzykneła albo cos bo ile mozna, tyle ze takie malenstwo nic z tego nie wie eh...
Asiowonie martw sie zawsze jest źle zeby potem moglo byc dobrze zobaczysz ze juz niedługo wszystko bedzie ok znajdziecie mieszkanie, bedzie wiecej kasy. Ja tez sie musze za mieszkaniem porozgladac bo jak sie mały urodzi to w mieszkaniu mojej mamy sie nie pomiescimy eh..., a teraz z mieszkaniami do wynajecia duza kicha.

A ja dzis sobie mature pisałam myslałam ze nie zdaze a okazalo sie ze skonczyłam 80 min przed czasem i czekałam az ktos pierwszy wstanie bo tak sama wychodzic nie chciałam. Strasznie mnie znowu głowa boli i mi słabo. Bez sensu ze znowu mi sie zaczynaja te bóle i to akurat na probne matury

Witam kobietki:-)
Polna ja tez trzymam za Ciebie mocno kciuki:-)i mam nadzieje, ze bedziesz nas stale informowac:tak:
Asiowo kochana glowa do gory - znam ten bol uwierz mi - u nas ciagle nie ma kasy a ja nawet jakbym chciala isc do pracy to nie wiem, co zrobic z Lenka i tak w kolko - jestem w srodku strasznie rozdarta:-(
Femme u nas znowu bylo inaczej niz u Galareci.. My podawalismy lence jako pierwszy Nan i Lenka strasznie zatwardzenia miala po nim, kolopyty z kupka,prezenia itp.. podalismy jej Bebiko i jak reka odjal:-)wiec tak jak Galarecia pisze, kazde dziecko jest inne i kazde inne mleczko toleruje:-)

reklama
Mam na imię Ola w styczniu 09 będę obchodzic 20 urodziny , w tym roku zdałam maturę , jestem od 4 lat w szczęśliwym związku i mam 2.5 letnią córeczkę Agatkę ur.11 maja 2006 :-) urodziłam mając lat 17 , było trochę ciężko ale dzięki wsparciu rodziców i ich ogromnej pomocy , a także dzięki Przemkowi i sobie stworzyliśmy super rodzinkę:-)

Do góry