reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo eeeee znowu jakas depresja ? :szok:
kazdemu zdarza sie gorsze dni i chyba lepiej krzyknac niz pozniej bic dziecko :tak:

Femme a ja dawalam Ali Humane - na tym mleko bylam wychodowana :-):-D
oczywiscie strasznie ulewala wiec przeszlam na enfamil !!

Basia no tak wlasnie sie zastanawialam kto mogly zostac moim informatorem :rofl2:
a Ty masz nr w orange,prawda ? :-)

olakalisz witam ;-) moj tez ma na imie Przemek :-)

reklama
Basia a powiedz mi z czego pije Lenka ?
bo moja sie buntuje i chce pic herbate z butelki :crazy: a jak juz z kubka to bez pokrywki i czesto zamiast pic to sie bawi sokiem a dokladniej to wklada reke do kubka i pozniej zlizuje z palcow :-D

baska201 chyba niepostrzezenie podalas zrodlo problemu brzuszkowego u mojej malutkiej, czasami ja dopajam mlekiem, bo moim jakby sie nie dojadala i podaje jej NAN, i to chyba po tym te problemy, koniec ze sztucznym i zobacze co i jak

dzieki dziewczyny...
ale wiecie co... zadna matka ze mnie, ja bym takiej nie chciała miec:-( Fatalnie sie czuje... nie wiem co mi jest:-( przepraszam was... 3majcie sie!

Madzik to sie ciesze:-)mam nadzieje, ze to jest powod przez jaki Twoja kruszynka spac nie moze.. lena wlasnie po tym mleczku byla okropna.. spac nie mogla, prezyla sie.. masakra jednym slowem.. odstawilismy to mleczko i Bebiko jej podoasowalo:tak:
Polna niestety buntuje sie jak Twoja:-D Lena pije z niekapka ale z butelki tez.. straszne - nie mam pojecia jak ja oduczyc.. jak zobaczy flaszke to koniec:-D:-)
Asiowo kochana glowa do gory - jestes najlpesza mama dla Paulinki.. Ty myslisz, ze nam nie zdarza sie krzyknac na dziecko - mylisz sie.. kazdy czlowiek ma granice wytrzymalosci ale czasem tak sie zdarza.. glowa do gory - to przejsciowe:tak:

Asiowo moim zdaniem Jestes swietna matka :tak:;-) moze powinnas gdzies wyjsc ,spotkac sie z kolezankami poplotkowac ? przeciez maz napewno popilnuje Paulinki :tak:

Wlasnie dziewczyny jak myslicie,3 pizamy wystarcza :-) wczoraj zaopomnialam Wam napisac ze jak wkladalam Luske do samochodu zarylam o drzwi i mam piekna silwe na czole :crazy::-D dobrze ze jest blizej wlosow to moge jakos zakryc :tak: tylko martwie sie zeby nie zostala mi blizna potym :confused2:

Basia jak cos to bede do Ciebie pisac ;-) tylko nie przekrecaj moich smsow :-D
ja mam nadzieje ze Ali wkoncu sie znudzi butelka ale narazie za nic nie mozna Jej zabrac :confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja Kobietki uciekam !! moze pozniej wpadne ;-)

a w chwili obecnej Zegnam sie i do Uslyszenia !! ;-) Trzymajcie kciuki !!

Do góry