reklama
A
ania_zywa
Gość
ania_żywa było tak żle?
Hehe, no coś Ty. Ale wiesz, wiadomo że dziecko to nie zabawka, że jak zapłacze to wyłączysz. Dla mnie przynajmniej początki były ciężkie bo Hania była dość poważnie chora, miesiąc leżała w szpitalu, dlatego okresu noworodkowego nie wspominam miło, w zasadzie w ogóle staram się sobie tego nie przypominać.
Teraz na przykład weszła w taki etap, że to ona musi być w centrum uwagi, wszystko chce, a jak nie to płacz i nerwy. Trzeba nauczyć się wychowywać, żeby nie mieć w domu małego tyrana.
Ale zapewniam Cię, że miłość do dziecka jest tak wielka, że te ciężkie chwile, nieprzespane noce itp. giną gdzieś w morzu uczuć, jakimi darzy się swoją pociechę.
Bo przecież nikt nie powiedział, że będzie kolorowo hehe;-).
Co u Was? Paskudna pogoda dziś, ja mam na szczęście wolne, bo chyba bym zasnęła dziś w pracy.
hej ja w piątek dowiedzialam sie ze zostane mamą,mam 19 lat i jestem pełna obaw ale bardzo sie cieszymy z moim chlopakiem powiedzieliśmy już jego rodzicom szykujemy sie do slubu i czekamy na dzidzie,bardzo chcemy zeby sie urozila a przede wszystkim zeby była zdrowa..jeszcze tylko trzeba powiedziec moim rodzicom.planujemy to zrobić jutro...boje sie..
ja mam termin na grudzień mam 17 lat
A
ania_zywa
Gość
Witaj Sylwia.
A jak to jest, jak urodzi dziecko niepełnoletnia dziewczyna? Zapisuje się je w USC na rodziców czy jak?
A jak u Ciebie stosunki z tatą dzidziusia?
A jak to jest, jak urodzi dziecko niepełnoletnia dziewczyna? Zapisuje się je w USC na rodziców czy jak?
A jak u Ciebie stosunki z tatą dzidziusia?
Galarecia
mama Adasia '08
Sylwia witaj!
ania_zywa ja na 18 mam USG, więc się szykuje. A pogoda niezaciekawa.. Deszcz często pada i zimno..
ania_zywa ja na 18 mam USG, więc się szykuje. A pogoda niezaciekawa.. Deszcz często pada i zimno..
jestem w ciąży
byłam dziś u lekarza się upewnić na 100% ,bo 4 testy wczoraj zrobiłam
tylko jest problem bo posiadam u siebie świnki na dom tymczasowy ,i mam od nich uczulenia(goraczkaitp) ,i lekarz powiedział że moge stracić maleństwo jak lada dzień nie przestane mieć kontaktu z świnkami morskimi .bo gorączke mam 39-40 stopni jak jestem z nimi w tym samym pokoju.
normalnie jestem zblokowana
byłam dziś u lekarza się upewnić na 100% ,bo 4 testy wczoraj zrobiłam
tylko jest problem bo posiadam u siebie świnki na dom tymczasowy ,i mam od nich uczulenia(goraczkaitp) ,i lekarz powiedział że moge stracić maleństwo jak lada dzień nie przestane mieć kontaktu z świnkami morskimi .bo gorączke mam 39-40 stopni jak jestem z nimi w tym samym pokoju.
normalnie jestem zblokowana
A
ania_zywa
Gość
jestem w ciąży
Kochana GRATULUJĘ:-). Ale się cieszę;-). A Ty pewnie jeszcze bardziej:-).
No a z tymi świnkami rzeczywiście problem:-(. A ile ich masz? Może na razie ktoś z rodziny i sąsiadów weźmie póki nie znajdziesz kogoś, kto zechce je wziąć.
A słuchajcie, bo Wy teraz w temacie jesteście. Co najlepiej może pomóc w zaparciu? Mnie nie tyle męczy to, że nie mogę się wypróżnić tylko to, że strasznie boli mnie brzuch, czuję wręcz jak mi się tak kręcą jelita:-(. Nie boli bez przerwy, to taki ból napadowy, kolkowy, pije dużo wody, wszamałam suszone śliwki i nic:-(. Co radzicie??
ciesze się ale szczerze to nie doszło jeszcze to do mnie.a świnki mają wziąść z fundacji ,tylko mam doła bo teraz cyrki wychodzą bo obiecałam że dłuzej je przechowam .Jeszcze umówiłam się u innego ginekologa bo tej nie ufam za bardzo bo to na kase chorych i w szpitalu .
reklama
A
ania_zywa
Gość
ciesze się ale szczerze to nie doszło jeszcze to do mnie.a świnki mają wziąść z fundacji ,tylko mam doła bo teraz cyrki wychodzą bo obiecałam że dłuzej je przechowam .Jeszcze umówiłam się u innego ginekologa bo tej nie ufam za bardzo bo to na kase chorych i w szpitalu .
Masz rację, grunt to mieć dobrego, zaufanego lekarza. Ale myślę, że ta u której byłaś co do ciąży napewno się nie pomyliła:-).
Konin nie jest daleko, ale jednak kawałek drogi, bo ja z chęcią bym Twoje świnki przygarnęła. Ostatnio myślę o jakimś zwierzaku dla Hani, może króliku, śwince.. Tylko nie wiem, jakby ona zareagowała na nie.