reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja posiadam 4 psy ,2 króliki,2 szynszyle i 2 fretki:zawstydzona/y:

ale z nich nie zrezygnuje ,chyba żeby maleństwu zagrażały.

ania_żywa sprawdz u znajomych alebo u lekarza czy Hania nie jest na jakiegoś uczulona ,ominą cie nerwy i wydatki;-)

jutro chyba przyjadą z fundacji po świnki .

dziewczyny czy was też tak podbrzusze bolało bo się martwie:-(

reklama
Pozabijam was chyba!!!! tyle pisalyscie ze nie wiem kiedt to wszystko przeczytam bo dlugo mnie nie bylo... pies siknol na lap i sie spalil.... kolega na pare dni mi swoj graciak stary pozyczyl i wkoncu jestem.

Piszę tak jak obiecałam relacje z USG. No więc lekarz powiedział że dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija. Winiki w normie. Waży ok 680g i mierzy ok22-23cm. No i tak jak sobie wymarzyliśmy z G.. Lekarz stwierdził że to 100% chłopiec Jesteśmy z tego powodu bardzo szczęśliwi. Jakoś tak niby mało widać było na ekraniku bo dzidzia się bardzo wierciła, ale najważniejsze że wszystko jest w porządku. Uciekam już się myć i do łóżeczka bo jestem zmęczona..

A ja dzisiaj sobie na spokojnie pokuj odmalowlam i zastanawialam sie co jeszcze mam pomalowac. tak mi sie juz nudzi jak ta paskuda mieszka u swoich starych ze nie moge wytrzymac... a tak wogole to umieralam bez forum. czegos mi brakowalo a wlasciwie to was kobiety.
Ania_zywa kup Hanusi koszatniczke:D ja miedzy innymi jestem posiadaczem:) to fajny zwierzak i nie gryzie malych dzieci nawet jak je sciskaja;)

Dzień dorby z rana. Ja właśnie weszłam do pracy i od razu na forum uderzyłam:-D.
Snoopy, pomyślę nad tym, zobaczę w internecie jak ten szczurek wygląda:-p. Bo chciałam króliczka, ale one podobno gryzą dzieci. Piesków Hania się boi, a psa to najbardziej chciałam:tak:. No ale za mała jest jeszcze, nic na siłę.
Galarecia, gratuluję mężczyzny w brzuszku:tak:. No i że zdrowe jest, to najważniejsze:tak:.
Ona_mika, czekamy teraz na Twoje relacje;-).

To wez Hanusie do schronu i niech sobie wybierze jakiegos malego pieska, cos w rodzaju latrelka;))) A ja niedawno wstalam i nie chce mi sie z lozka wyjsc;))))

reklama
Wiesz ze zaskakujaco dobrze;))) nawet sie slucha i spowrotem przynosi mi papu do lozka;))) W sobote pomagal mojemu tacie nawet, tylko ze jego matka znowy wyladowala w szpitalu i chodzi taki zamyslomy, nieprzytomny.... Moja mama mowi ze chyba do piachu pujdzie.... bo to juz za dlugo sie ciagnie a ona jeszcze bardziej schudla i nic jesc nie chce.... Ja sie tylko ciesze ze ja mojej mamy pilnuje i jezdzi regularnie na badania do lekarzy i widac ze te wizyty jeje pomagaja;))))
A ty w szkole teraz jestes????

Do góry