reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy, śliczny suwaczek. Ja właśnie sama nie wiem jak to z tymi suwaczkami, ale pomaga mi liczyć i tak czas porodu zweryfikuje wszystko. Ja na szczęście w I trymestrze dobrze się czułam, czasami mi tylko mdli, nawet teraz. A tak to strasznie jestem zmęczona cały czas i senna, tez tak macie??
wstyd sie przyznac ale ja 1 i 2 trymestr przespalam :zawstydzona/y: bo popoludniami mezulek pracowal a ja spalam :zawstydzona/y:potrafilam spac od 13 do 18 i od 21 do 10 nastepnego dnia i tak w kolko ,jadlam i spalam , czasem na spacerek poszlam :-ppoki nie zaczol sie 3 trymestr:-D bo potem mialam sile jak nic :-D

reklama
Dzieki lubie rozowy kolorek i mam taka nadzieje ze to corcia bedzie:-) a co do mdlosci to ja I trymestr i poczatek II spedzilam wiszac nad sedesem... teraz czasami jest mi niedobrze jak cos jem, najczesciej przy pierwszym posilku. A co do spania to spalam po jakies 14-16godz na dobe :-):-):-):-) teraz potrzebuje tylko 8-10godzinek snu:-):-):-) a poza tym to straszny len jesetm i moze dlatego ciagle bym spala:-):-):-):-) ostatnio mam inny problem bo w nocy mogla bym niespac wcale a jak tylko robi sie jasno to najczesciej usypiam z laptopen na kolanach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wspolczuje, ja sie jutro bede meczyla bo musze jechac 100km do siostry ktora umowila mnie na wizyte do lekarza do ktorego mialam juz nie jezdzic bo mnie to juz meczy.... :no::no::no::no: a tak poza tym to calkiem fajnie jest dzidzia coraz bardziej sie wierci, z jareckim coraz lepiej:-):-):-)

Jwsteśmy z Torunia i podążając za radą spytałem sie położnej i mogę być przy porodzie ale tylko wtedy później zobacze moją ukochaną z dzieckiem jak będą wychodzić ze szpitala.

JAk to???? Rozumiem, że nie Twoja dziewczyna będzie na sali ogólnej, z innymi mamami, ale chyba obowiązują tam jakieś godziny odwiedzin?? Będziesz mógł ją codziennie odwiedzać, ale w wyznaczonych godzinach tak??

A co u Was słychać młode mamusie i młode przyszłe mamusie:-p??

Odwiedziny są,będę mógł obejrzeć małego przez szybkę, co do odwiedzin mojej dziewczyny to nie mogę chyba że by przyszła do pokoju odwiedzin który jest łączony z oddziałem patologii ciąży,ale to tylko jeżeli czegoś jej trzeba.

zeby nie bylo ze nikt nic nie pisze to sie pochwale ze za 5 dni bede wiedziala czy urodze synka czy coreczke (mam nadzieje ze sie dowiem)
wszystkiego naj kobitki
ps. co dostalyscie od swoich na dzien kobiet??

witam wszystkich :)

mam pytanie wie ktoś może czy wymioty w prawie 37 tygodniu ciąży są normalne? czy mam powody do niepokoju? :confused:

reklama
witam wszystkich :)

mam pytanie wie ktoś może czy wymioty w prawie 37 tygodniu ciąży są normalne? czy mam powody do niepokoju? :confused:

hej
gdzies czytalam ze pod koniec ciazy u niektorych kobiet moga wystapic wymioty, ja bym sie tym za bardzo nie martwila jesli nie sa za bardzo uciazliwe a jak bedziesz u poloznej albo u lekarza to im to powiedz

Do góry