wstyd sie przyznac ale ja 1 i 2 trymestr przespalam bo popoludniami mezulek pracowal a ja spalam potrafilam spac od 13 do 18 i od 21 do 10 nastepnego dnia i tak w kolko ,jadlam i spalam , czasem na spacerek poszlam poki nie zaczol sie 3 trymestr bo potem mialam sile jak nicSnoopy, śliczny suwaczek. Ja właśnie sama nie wiem jak to z tymi suwaczkami, ale pomaga mi liczyć i tak czas porodu zweryfikuje wszystko. Ja na szczęście w I trymestrze dobrze się czułam, czasami mi tylko mdli, nawet teraz. A tak to strasznie jestem zmęczona cały czas i senna, tez tak macie??
reklama
spij ile tylko mozesz leniu**** poki masz czas
Dzieki lubie rozowy kolorek i mam taka nadzieje ze to corcia bedzie:-) a co do mdlosci to ja I trymestr i poczatek II spedzilam wiszac nad sedesem... teraz czasami jest mi niedobrze jak cos jem, najczesciej przy pierwszym posilku. A co do spania to spalam po jakies 14-16godz na dobe :-):-):-):-) teraz potrzebuje tylko 8-10godzinek snu:-):-):-) a poza tym to straszny len jesetm i moze dlatego ciagle bym spala:-):-):-):-) ostatnio mam inny problem bo w nocy mogla bym niespac wcale a jak tylko robi sie jasno to najczesciej usypiam z laptopen na kolanach
Wspolczuje, ja sie jutro bede meczyla bo musze jechac 100km do siostry ktora umowila mnie na wizyte do lekarza do ktorego mialam juz nie jezdzic bo mnie to juz meczy.... a tak poza tym to calkiem fajnie jest dzidzia coraz bardziej sie wierci, z jareckim coraz lepiej:-):-):-)
A
ania_zywa
Gość
Jwsteśmy z Torunia i podążając za radą spytałem sie położnej i mogę być przy porodzie ale tylko wtedy później zobacze moją ukochaną z dzieckiem jak będą wychodzić ze szpitala.
JAk to???? Rozumiem, że nie Twoja dziewczyna będzie na sali ogólnej, z innymi mamami, ale chyba obowiązują tam jakieś godziny odwiedzin?? Będziesz mógł ją codziennie odwiedzać, ale w wyznaczonych godzinach tak??
A co u Was słychać młode mamusie i młode przyszłe mamusie??
reklama
witam wszystkich
mam pytanie wie ktoś może czy wymioty w prawie 37 tygodniu ciąży są normalne? czy mam powody do niepokoju?
hej
gdzies czytalam ze pod koniec ciazy u niektorych kobiet moga wystapic wymioty, ja bym sie tym za bardzo nie martwila jesli nie sa za bardzo uciazliwe a jak bedziesz u poloznej albo u lekarza to im to powiedz