reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fajnie, że bliźniaki! Ja na początku bardzo obawiałam się, że mogą być bliźniaki bo u mnie w rodzinie w dawnej linii i u męża w bliskiej linii bliźnięta to standard. :) Ale jednak synek tylko się urodził. A w sumie jak patrze teraz z perspektywy czasu to była bym bardzo zadowolona z bliźniąt.

reklama
Szanowne Panie,
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka.
Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej:
https://docs.google.com/forms/d/1odl...Eq2FU/viewform

serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety
Pozdrawiam

Hej dawno mnie tu nie było. Widziałam coś o bliźniaka. U mnie z obu stron też się trafiły. W dodatku moja mam jest z bliźniaków i jej siostra ten urodziła bliźniaki. I troszkę się obawiam jeśli miałoby się trafić drugie hihi. Mimo że na to jak widać nie ma reguły.

Happy a ty jak się czujesz?

Witam nowe mamy jeśli jakieś przybyły.

Hej dziewczyny!

Jak wasze dzieciaki zdrowe?
Mój troche w przedszkolu, troche w domu i jakos leci:) Ciągle powraca uporczywy katar;/ ma od alergologa syrop i jest lepiej ale czekaja nas jeszcze testy pokarmowe, z wziewnych wyszło że jest uczulony na roztocza, pleśń i kota którego na szczęście nie mamy:)

happymum jak samopoczucie? U mnie prawie wszystkie znajome w ciąży także niedługo będzie kogo bawić:)

reklama
Czesc dziewczyny!;) przedstawie sie najpierw;) jestem Beata i mam prawie miesieczna coreczke Sophia ;) urodzila sie w Braintree gdzie tez mieszkamy!;) czy jest tu moze inna mloda mama chetna na spacery po naszym miasteczku z dziecmi?:) pozdrawiam

Do góry