Fajnie, że bliźniaki! Ja na początku bardzo obawiałam się, że mogą być bliźniaki bo u mnie w rodzinie w dawnej linii i u męża w bliskiej linii bliźnięta to standard. Ale jednak synek tylko się urodził. A w sumie jak patrze teraz z perspektywy czasu to była bym bardzo zadowolona z bliźniąt.
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Antosia-u nas tez blizniaki w rodzinie z ovu stron a tymczasem ciaza pojedyncza i to juz drugi raz
natka90
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie Moj synek bierze udzial w konkursie fotograficznym. Kazdy glos jest dla nas wazny. DO wygrania jest chusta do noszenia Prosimy o pomoc i dziekujemy z góry
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
cayoka
studentkaapoloznictwaa
Początkująca w BB
Szanowne Panie,
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka.
Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej:
https://docs.google.com/forms/d/1odl...Eq2FU/viewform
serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety
Pozdrawiam
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka.
Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej:
https://docs.google.com/forms/d/1odl...Eq2FU/viewform
serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety
Pozdrawiam
Patuśkaa
Hej dawno mnie tu nie było. Widziałam coś o bliźniaka. U mnie z obu stron też się trafiły. W dodatku moja mam jest z bliźniaków i jej siostra ten urodziła bliźniaki. I troszkę się obawiam jeśli miałoby się trafić drugie hihi. Mimo że na to jak widać nie ma reguły.
Happy a ty jak się czujesz?
Witam nowe mamy jeśli jakieś przybyły.
Happy a ty jak się czujesz?
Witam nowe mamy jeśli jakieś przybyły.
madzialena647
Hej dziewczyny!
Jak wasze dzieciaki zdrowe?
Mój troche w przedszkolu, troche w domu i jakos leci Ciągle powraca uporczywy katar;/ ma od alergologa syrop i jest lepiej ale czekaja nas jeszcze testy pokarmowe, z wziewnych wyszło że jest uczulony na roztocza, pleśń i kota którego na szczęście nie mamy
happymum jak samopoczucie? U mnie prawie wszystkie znajome w ciąży także niedługo będzie kogo bawić
Jak wasze dzieciaki zdrowe?
Mój troche w przedszkolu, troche w domu i jakos leci Ciągle powraca uporczywy katar;/ ma od alergologa syrop i jest lepiej ale czekaja nas jeszcze testy pokarmowe, z wziewnych wyszło że jest uczulony na roztocza, pleśń i kota którego na szczęście nie mamy
happymum jak samopoczucie? U mnie prawie wszystkie znajome w ciąży także niedługo będzie kogo bawić
reklama