reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
hejo dziewczyny
Antosia ile ma synek?
patka-który tc? u mnir 22 leci
Antosia ile ma synek?
Hej Synek ma skończone 10 miesięcy. A Ty masz dzieciątko?hejo dziewczyny
Antosia ile ma synek?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Antosia tak mam synka,ktory 13.04 skonczy 4latka i coreczke w drodze
Teoj synek jeszcze mały mi sie teskni za tym czasem
Teoj synek jeszcze mały mi sie teskni za tym czasem
Teraz jesteśmy na etapie sam do wszystkiego sięgam i wygląda to jak próba raczkowania. ?U nas też szybko ten czas zleci 10 mc nie wiadomo kiedy minęło. Tęskni Ci się za tym czasem, a zaraz będziesz miała odświeżenie czasu malucha Fajnie będziesz miała chłopca i dziewczynkę.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Antosia-no niby fajnir ze parka. Mlody zachwycony wizja siosty...no ale zobaczymy jak to będzie
Ja jestem młodą mamą bliźniaków (23 lata) )
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
mamablizniakow-witaj i napisz o sobie cos wiecej.
ja tz napisze mam 23(w tym roku24) lata, jestem ponad 7 lat w szczesliwym związku. mama prawie 4 letniego Dennisa,oczekuje coreczki. mieszkam w uk od praeie 5lat
ja tz napisze mam 23(w tym roku24) lata, jestem ponad 7 lat w szczesliwym związku. mama prawie 4 letniego Dennisa,oczekuje coreczki. mieszkam w uk od praeie 5lat
Link do: Ekspertka z zakresu dietetyki odpowiada na pytania rodziców
dziewczyny zapraszamy jeśli któraś z Was ma pytania odnośni żywienia dzieci i wszelkich innych problemów z nim związanych.
Administratorzy naszego forum prowadzą także rozeznanie wśród forumowych mam, chodzi o webinar dotyczący wracania do wagi po ciąży. Takie "wykłady", powstałby specjalny wątek, grupa wsparcia itp. Jeśli któraś jest zainteresowana zapraszam na pv. Sprawdzam jakie jest zainteresowanie.
A mamy blogujące zapraszam do kontaktu z administratorką forum aniaslu w celu przekazania adresów blogów.
dziewczyny zapraszamy jeśli któraś z Was ma pytania odnośni żywienia dzieci i wszelkich innych problemów z nim związanych.
Administratorzy naszego forum prowadzą także rozeznanie wśród forumowych mam, chodzi o webinar dotyczący wracania do wagi po ciąży. Takie "wykłady", powstałby specjalny wątek, grupa wsparcia itp. Jeśli któraś jest zainteresowana zapraszam na pv. Sprawdzam jakie jest zainteresowanie.
A mamy blogujące zapraszam do kontaktu z administratorką forum aniaslu w celu przekazania adresów blogów.
Ostatnia edycja:
reklama
Drogie mamy i przyszłe mamy potrzebuję Waszej pomocy Piszę pracę licencjacką na temat stylu życia kobiet w ciąży . Dlatego właśnie zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety . Czasu zostało mi niewiele a odpowiedzi ciągle nie wystarczająco.. Z góry dziękuje za poświęconą mi chwilę. Ankieta znajduję się w linku => Link do: Kwestionariusz dla kobiet w ciąży