reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Patuska-ja jak by mowili ze będzie dziewuszka a urodzi się chlopiec to po prostu kupie mega pake urzywanych w dobrym stanie dla chlopca a dziewczęce sprzadam i proste a wozek chce właśnie beżowy ewentualnie szary albo czarny
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja właśnie dostalam list z wynikami testu papp-a mam niskie ryzyko wystapienia Zespolu Downa 1/59268  ufff ochronełam 
Alex.
Wdrożona(y)
Hej kiedys tu pisałam i to sporo a teraz to się zastanawiam czy jestem jeszcze mloda 27 stuknie mi w kwietniu a tu sa same mamy czy ciezaroweczki jakies?
madzialena647
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
magda u mojego P. teraz przy anginie rozwinąl sie duszący kaszel, w nocy prawie nie spałam jak przyszłam z pracy bo strasznie kaszlał, gdyby nie inhalacje to cięzko by było, ale w dzien juz lepiej
liza fajnie że u Was wszystko w porządku
happpymum to super że wszystko w porządku:* Co do płci to u nas była niespodzianka bo lekarz stwiedził że będzie dziewczynka ale nie potwierdza w 100%, a tu prosze urodziłam synka, na szczęście ciuszki miałam w neutralnych kolorach, i tak przeczuwałam że chłopca urodzę
alex witam
magda u mojego P. teraz przy anginie rozwinąl sie duszący kaszel, w nocy prawie nie spałam jak przyszłam z pracy bo strasznie kaszlał, gdyby nie inhalacje to cięzko by było, ale w dzien juz lepiej
liza fajnie że u Was wszystko w porządku
happpymum to super że wszystko w porządku:* Co do płci to u nas była niespodzianka bo lekarz stwiedził że będzie dziewczynka ale nie potwierdza w 100%, a tu prosze urodziłam synka, na szczęście ciuszki miałam w neutralnych kolorach, i tak przeczuwałam że chłopca urodzę
alex witam
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Alex-ja mama i cuezarowka
Madzialena-poki co nue szaleja czekan za kolejnym usg
Madzialena-poki co nue szaleja czekan za kolejnym usg
reklama
Madzialena- noo u nas identycznie. A potem jeszcze siostrzenica T. Niby angina i zaraz ten duszacy kaszel... Jakies zmutowane te choroby.
Papitka- ja to narazie jestem na etapie chcialabym i nie chcualabym
Wczoraj bylismy u znajomych, odwiedzic dzidzie ich. Takie to malutkie, drobniutkie Maja sie napatrzec nie mogla i tylko mowila ze tez chce taka siostre Jak mi kolezanka zaczela opowiadac ze mala nie spi zbyt duzo jak na peawie 2 tyg brzdaca i problrmy z karmieniem itp to tak jakos ta chec mi chyba narazie odeszla
Papitka- ja to narazie jestem na etapie chcialabym i nie chcualabym
Wczoraj bylismy u znajomych, odwiedzic dzidzie ich. Takie to malutkie, drobniutkie Maja sie napatrzec nie mogla i tylko mowila ze tez chce taka siostre Jak mi kolezanka zaczela opowiadac ze mala nie spi zbyt duzo jak na peawie 2 tyg brzdaca i problrmy z karmieniem itp to tak jakos ta chec mi chyba narazie odeszla