reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy no niestety. Co prawda ja miałam kilka różowych i kubie zakładałam. Np jak prababcia kupiła body białe z różowym obszyciem sercem i czarnym napisem kocham babcie. No trzeba było haha.

reklama
Patuska-ja jak by mowili ze będzie dziewuszka a urodzi się chlopiec to po prostu kupie mega pake urzywanych w dobrym stanie dla chlopca a dziewczęce sprzadam i proste:) a wozek chce właśnie beżowy ewentualnie szary albo czarny

Hej:D kiedys tu pisałam i to sporo a teraz to się zastanawiam czy jestem jeszcze mloda:) 27 stuknie mi w kwietniu:D a tu sa same mamy czy ciezaroweczki jakies?

Hej dziewczyny

magda u mojego P. teraz przy anginie rozwinąl sie duszący kaszel, w nocy prawie nie spałam jak przyszłam z pracy bo strasznie kaszlał, gdyby nie inhalacje to cięzko by było, ale w dzien juz lepiej
liza fajnie że u Was wszystko w porządku :)
happpymum to super że wszystko w porządku:* Co do płci to u nas była niespodzianka bo lekarz stwiedził że będzie dziewczynka ale nie potwierdza w 100%, a tu prosze urodziłam synka, na szczęście ciuszki miałam w neutralnych kolorach, i tak przeczuwałam że chłopca urodzę:)
alex witam:)

reklama
Madzialena- noo u nas identycznie. A potem jeszcze siostrzenica T. Niby angina i zaraz ten duszacy kaszel... Jakies zmutowane te choroby.

Papitka- ja to narazie jestem na etapie chcialabym i nie chcualabym :p

Wczoraj bylismy u znajomych, odwiedzic dzidzie ich. Takie to malutkie, drobniutkie :) Maja sie napatrzec nie mogla i tylko mowila ze tez chce taka siostre :p Jak mi kolezanka zaczela opowiadac ze mala nie spi zbyt duzo jak na peawie 2 tyg brzdaca i problrmy z karmieniem itp to tak jakos ta chec mi chyba narazie odeszla :D

Do góry