reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda mam umowe o prace ale niestety przez agencje ale A stara się o prace w holandii więc może się uda. A to by chciał jeszcze synka i córeczke :)
Gratulacje pracy i uwaga mi jak się na dzidzie parcie zaczęło tak coraz bardziej.

Merymery i jak? Potwierdzone czy nie?

reklama
Hej
Happymum slicznosci , gratki.
Paulina widzialam foty, szalejesz w pl :rofl2::wink:

Witam Nowe mamy.
Tak weszłam i czytam was, i kurde sentymenty mnie wzięły bo w sumie 10 lat temu zaszłam w pierwsza ciążę.... ale ten czas pędzi, masakra.... I tyle się zmieniło, życie jest nieprzewidywalne, starzeje się :wink::-D
A tak to u nas po staremu w sumie, nie pracuje, dzieciaki ogarniam i dom, córka szkole muzyczna od września zaczęła i obowiązków przybyło bo 4x zajęcia w tygodniu.
Chłopcy lobuzuja, dajemy rade :yes::yes::-p

Happy zastanawiam się ciągle. Napewno musi to być solidnie przemyślana decyzja. A stwierdził, że chce jeszcze syna i córkę, tylko w tej kolejności haha.

Patuska-oj dla mnie troje to za dużo,dwoje to juz duzo :p po polowkowym bede szalec z zakupami,teraz kupilam tylko rozowe skarpeteczki a S.slicznego spiocha :)

Happy wiesz nie ma też co przesadzać i trochę neutralnych kupić trzeba. Koleżanka do końca miała mówione że dziewczynka a potem z chłopakiem na różowo wyszła hihi. Co do tylu dzieci zobaczymy co los przyniesie na razie z drugim musimy myśleć czekać i się zastanawiać a on już troje sobie zażyczył hihi. I najlepiej w równych odstępach max do 5 lat. Świr.

reklama
Patuska-ja akurat nie gustuje w rozu i wozek,lozeczko i kocyki na pewno będą w bezu,ciuszkow dużo tez;) takie typowo unisex ciezko dostać a jak sa to nieladne

Do góry