reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda mam umowe o prace ale niestety przez agencje ale A stara się o prace w holandii więc może się uda. A to by chciał jeszcze synka i córeczke :)
Gratulacje pracy i uwaga mi jak się na dzidzie parcie zaczęło tak coraz bardziej.

Merymery i jak? Potwierdzone czy nie?

reklama
Hej
Happymum slicznosci , gratki.
Paulina widzialam foty, szalejesz w pl :rofl2::wink:

Witam Nowe mamy.
Tak weszłam i czytam was, i kurde sentymenty mnie wzięły bo w sumie 10 lat temu zaszłam w pierwsza ciążę.... ale ten czas pędzi, masakra.... I tyle się zmieniło, życie jest nieprzewidywalne, starzeje się :wink::-D
A tak to u nas po staremu w sumie, nie pracuje, dzieciaki ogarniam i dom, córka szkole muzyczna od września zaczęła i obowiązków przybyło bo 4x zajęcia w tygodniu.
Chłopcy lobuzuja, dajemy rade :yes::yes::-p

Happy zastanawiam się ciągle. Napewno musi to być solidnie przemyślana decyzja. A stwierdził, że chce jeszcze syna i córkę, tylko w tej kolejności haha.

Patuska-oj dla mnie troje to za dużo,dwoje to juz duzo :p po polowkowym bede szalec z zakupami,teraz kupilam tylko rozowe skarpeteczki a S.slicznego spiocha :)

Happy wiesz nie ma też co przesadzać i trochę neutralnych kupić trzeba. Koleżanka do końca miała mówione że dziewczynka a potem z chłopakiem na różowo wyszła hihi. Co do tylu dzieci zobaczymy co los przyniesie na razie z drugim musimy myśleć czekać i się zastanawiać a on już troje sobie zażyczył hihi. I najlepiej w równych odstępach max do 5 lat. Świr.

reklama
Patuska-ja akurat nie gustuje w rozu i wozek,lozeczko i kocyki na pewno będą w bezu,ciuszkow dużo tez;) takie typowo unisex ciezko dostać a jak sa to nieladne

Do góry