reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)
Maciejkaaa fajnie bo masz parkę:)
a twój synek chodzi do 1 czy 2 klasy? Jak sobie radzi?
Madzialena to pora na drugiego bobaska teraz:D he he
Ja dziś czekam na męża bo pracuje na delegacji i przeważnie jestem samotna..:(dobrze ze mam dzieciaki:)

reklama
Madzialena gratki tv ;)
Anula widzę że jesteś mi bliska ;) mój M też ciągle na wyjeździe, także również jestem słomianka ;) synek chodzi do 2 kl i nauka średnio mu idzie, a zachowanie skandaliczne :-( nadpobudliwy jest i wszystko z trudem przychodzi :( a Twoja Asia?

A mnie ktoś jeszcze pamięta??? ;-)

Od czasu do czasu zaglądam i podczytuje ale kompletnie brak czasu na pisanie:sorry:
Młody świetnie sobie radzi w przedszkolu. Olcia 30 listopada ma mieć operację ( 27 dopiero będziemy dzwonić czy czasami nie przełożą lub odwołają) więc już mega stres. Ja od poniedziałku chodzę na rehabilitację bo odkąd zaczęłam pracować to nie mogę wytrzymać z bólu tak mnie ręce bolą.

Pozdrawiam Was laseczki i życzę dużo zdrówka na tę jesienną pogodę :tak:

MlodaMama -tu i tam,przeprowadzilam się i ogólnie miałam trochę zamieszania. Od kilku miesiecy znow pisze blog,do tego stronka z poezja i projekty graficzne na zamówienie wiec czasu mało. W styczniu zaczynam szkołę a maly przedszkole(ma kilka miesiecy przerwy) teraz staramy sie o drugie dziecko i mam nadzieje ze ten miesiac bedzie dla nas szczesliwy

reklama
Do góry