reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Aa sory ze was tak pominelam.

MAGDA zdrowka dla was kochana!
OLCIa a za ciebie kciuki ;) uda sie :) a nie napisze nic bo chyba bylabym zlinczowana :D

Witam drogie młode mamusie.
Zaglądam od czasu do czasu na portal babyboom i postanowiłam sie z wami zapoznać:)
Jestem Anka i mam 26 lat.
Zostałam mamą jak miałam już skończone 18 lat,urodziłam córeczkę Asię w 2008 roku. Następnie 1,5 roku pózniej na swiat przyszedł mój synek.Ma obecnie 6 lat. Od 7 miesięcy ponownie jestem mama malutkiej Alicji.
Obecnie jestem na urlopie wychowawczym i zajmuje się domem i dzieciakami.
Jeśli możecie napiszcie pare słów o sobie,chętnie Was poznam:)

reklama
Hejka :)

anula witam:) Jestem mamą prawie 5letniego Piotrusia:)
magda zdrówka!:*
paulina ale Ty tajemnicza ;)

U nas ok, po za tym że wieje niesamowicie aż strach wyjść:-)mały załapał przeziębinie ale wybrnęliśmy z tego, dzisiaj poszedł do przedszkola:) A tak to czas szybko leci:) W niedzielę robimy imprezę bo D. ma urodziny ale na spokojnie bo na nocke idę a od wczoraj jestem posiadaczką nowego telewizora, w końcu:)

Do góry