reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bylam dzis ze szwagierka w kinie na Listach do M 2. Zajeb****e jak dla mnie ;) A pan maz z corka urzedowal :D

Paulina- kurcze tyle ze co man pisac ? :p nudziara ze mnie bo nic ciekawego sie nie dzieje u nas :D

23may- ja nie chodzilam do przedszkola, tylko do zerowka od razu poszlam jako 6latka. I powiem ci ze ja przez 3dobre miesiace nie jadlam w przedszkolu zadnych obiadow itp bo mi nie smakowaly itp... Wmuszaly na poczatku sila we mnie a pozniej mamie powiedzialam ze sie wypisze z przedszkola :p hahah i dzieciaki obiadem a Madzia kanapeczka ;) Ale pozniej sama z siebie zaczelam jesc tam posilki, bez zmuszania itp I do dzis pamietam makaron z bialym serem <3 mniamm. Moze z domu jej dawaj kanapke jakas czy cos, pogadaj z paniami co mysla o tym... Bo faktycznie nie bedzie chciala wcale ci chodzic z tego powodu do przedszkola?

reklama
Magda a ja nawet 1 czesci nie ogladalam ;/
Wlasnie najbardziej sie obawian ze nie bedzie chciala chodzic, i mowie odrazu ze ne chce slyszec ze jej ulegam czy cos w tym stylu. Wrzeszczacego dziecka nie zapakuje do busa . Wiec wole jakos to rozwiazac , dlatego Pani ma nie zmuszac jej do jedzenia , bedzie glodna to zje .

Dzis okropna pogoda u nas , pada.. Kupilam wczoraj sukienke , normalnie nosze rozmiar xs lub s a ta jest l i dobra hahah

Hej. Ja tez nie ogladalam listow do m. ani jedynki ani dwojki :p u nas szaro buro i ponuro, spalam u rodzicow i nadal u nich jestem.

23MAY jak jej zoladek skreci to zje :p moja je tyle co kot naplakal, i w domu i w przedszkolu.

Hej.

Nas choroba dopadla.. Maja ma antybiotyk bo ma gardlo mega zawalone. Do konca tyg na bank w domu a pozniej zobaczymy jak dalej. Mnie wczoraj tez wzielo, goraczka, gardlo i zatoki.. Masakraaa. Jutro wioze ja do mamy bo w czwartek musze isc do pracy :/ Mam nadzieje ze lepiej bede sie czuc juz..

Co tu taka cisza tak w ogole?

reklama
Czesc

Paulina tylko podpuszczasz żeby puścić pare z ust :D

Madzia oj bidulki zdrówka :)

Dziewczyny w piąte kończę kurs i zapisuje sie na egzamin takze trzymać kciuki:D

Do góry