reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA noo moja szwagiera chodzi co miesiac.

Bylam u dentysty..

Załączniki

• 1446734352900.jpg
    1446734352900.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Ja zadko kiedy prostuje wole wyciągnąć na szczotkę a suszarkę mam z jonizacja a kosmetyki mam z kallosa tyle ze ja tak fest dbam ... Co drugi dzień myje włosy co mycie inny szampon odzywa tez co mycie inna z oma 3 i 6 z witaminami i algami splukuje zimna woda nakladam ręcznik czekam az ta woda wsiąknie w ręcznik nagladam fluid rozpieszczajacy włosy razem z serum susze je czekam aż juz nie będą cieple splukuje i nakladam ciup ciup tego fludidu i serum na końce no i wyciągam na szczotę a raz na dwa tyg maska na godzinę :p
po tym co zrobila mi fryzjerka i jak sciela to wyglądają po tym naprawdę bardzo dobrze tyle ze musze aciac te konce zniszczone po nieudanym 'prostowaniu keratynowym' tak mi spalila ze masakra o ścięciu nie mówiąc :D

Chyba przeoczyłam wpis o sprawdzaniu czemu dziecko niechętnie chodzi do przedszkola ale to zalezy jaki etap bo jak początek to wiadomo rozstanie z rodzicami akurat tutaj moge wejść nie chce do przedszkola i po dziecku nie widzę sygnałów które oznaczalyby jakas krzywdę bo w żłobku zauwazylam od razu

Mloda buahhahaha jak bede miala wiecej $$$$ to zrobie cyce xd narazie permament i tatuaz, pozniej pomysle o ustach ale tak minimalnie

MLODA ja tez.. mam tatuaz i bolalo w cholere, ale po zrobieniu pierwszego masz chec robic kolejny i kolejny i kolejny.. teraz mam rozlozony na dwie sesje w grudniu tatuaz na cale ramie + czesc wychodzaca na obojczyk. Docelowo bede miala cala reke wytatuowana ;)

reklama
Do góry