reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina włosy mega ! Ja co zapuszcze to do fryzjera zaraz lece bo nie wygodnie mi ;d

U mnie Ł strasznie miły sie zrobil no bardzo ! Jak to mówią "do pierwszej kłótni " taki będzie ... Hehehe a potem pewnie znów będzie fatalnie .

Z Mariuszkiem idziemy dziś na bilans dwulatka i do położnej bo wczoraj u nas była a nas nie było ale ja nie będę codziennie siedziała w domu i czekała na nią miała być w poniedziałek .

MLODA ja mialam faze na sciecie po slubie.. ale zalowalabym oj zalowala :p ciezkie sa do utrzymania ale jak wygladaja :) hahahah tak jak mowisz do pierwszej klotni, ciekawe czy jutro czy pojutrze :p

Ja mam dzis dentyste oooo moj boziu..

Paulina no może az tak szybko nie daje mu tydzień xd

ja mam ogl włosy kręcone z którymi jest problem wiec albo spinam ( teraz z małym dzieckiem to ciągle w gumce) albo prostuje .

A co do dentysty to mogę chodzić bo mam zdrowe ząbki ;)

MLODA ja tez mam krecone. Co drugi dzien po myciu prostuje od podstaw, a codziennie zawsze cos poprawiam. Tak ze moje wlosy codziennie maja meczarnie na 230stopni ;) ale nie susze ich za to, same schna :p

reklama
MLODA i cale szczescie ze nie mam odrostow.. bo u gory mam naturalne, tak to bym co 2 tygodnie farbe nakladala hahaha

Do góry