reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paulina dobrze że wzyte u dentysty masz juz za sobą:) Gratuluje odwagi co do tatuaży:-) mnie do tego jakos nie ciągnie za to mój D. ma w planach ale to juz od ladnych paru lat hehe więc pewnie na planach się skończy :)

Co do wlosów to ja mam teraz do ramion i nie farbuję:) boję sie odrostów bo jak już zacznę farbować to trzeba będzie cały czas;/ a kolor mam ciiemny brąz, planuje kupić sobe zestaw szampon i odżywke jakąs dobrą bo strasznie mi wypadaja ale to moze popytam w aptece

Hej ;)
U nas zimnica, Julka wyjątkowo kaszle , jak zawsze ;/ Jutro mają dzien ziemniaka w przedszkolu i mają piec ziemniaki i sama nie wiem czy ja wyslac czy nie .
co do włosów, to po weselu sciełam do ramion . może trochę załuję ale odrosna, a co do koloru to farbuję na czarno, a naturalnie mam średni blond . z odrostami daje rade i wcale nie farbuje co 2 tygodnie ;d

Paulina, fajny pomysł z tatuażem teraz.. ale jakos nie wyobrażam sobie miec 50 lat i miec całą ręke w tatuażach . coż, ale co kto lubi :-)

Co do tatuażu się nie wypowiadam bo to zupełnie nie moja bajka głównie na spojrzenie w przyszłość właśnie ;)

A co do szamponów, to drogi nie zawsze znaczy dobry. Składniki. składniki i jeszcze raz składniki. Czytajcie skład. Taki syf, jaki w szampony wsadzaja to głowa mała .. nawet w te z pierwszych reklam za krocie. Najgorsze są te co zawierają SLS oraz SLES czyli totalny syfiasty, syntetyczny detergent wszechobecny masakra. Poza tym wszelakie ulepszacze, spieniacze, zalepiacze, sylikony i inne sztuczne detergenty bleee. Najlepsze są naturalne szampony, ktore czasem kosztują parę groszy ;)

MACIEJKA 23 MAY nie wiem czy dozyje starosci ;) wiec po co to patrzec " a co bedzie za iles tam lat"... moj tata ma tatuaze na nodze i plecach, ma 40lat i wyglada zaje.biscie. i podejrzewam ze tak samo bedzie wygladal za kolejne 20/30 ;)
MACIEJKA ja mam lupiez po head&shoulders, po dluzszym uzytkowaniu pantene i znowu tez po pantene mam susze na glowie i wlasnie najbardziej podpasowaly mi schwarzkopf bialy albo czarny. Kazdym wlosom co innego sprzyja ;) trzeba probowac, probowac i jeszcze raz probowac. Kiedys znajdzie sie idealny

nie chodzilo mi o wyglad tatuazu w wieku 40 lat
tylko ogolnie jak wyglada np babcia i cała ręka w tatuażach, mówie ogolnie . Ja do tatuazy nic nie mam , ale jakis normalnych, dyskretnych

a co do szamponów, to czytałam ostatnio że głowe powinno się myć 2 razy, nałozyc szampon umyć i spłukać i znowu . a i raz tez czytałam ze najlepsze szare mydlo, testowała i fakt . ;D

Paulina bo to sama chemia. Zero naturalnych składników, włosy zalepione, choć zewnętrzny efekt wydaje się wręcz odwrotny. Niestety na jakiś czas tylko, prędzej czy później włos czy skóra się zbuntuje.

Dziewczyny co sądzicie o takich butach ?
pol_pl_ZAMSZOWE-MUSZKIETERKI-BLACK-27059_7.jpg

Załączniki

• pol_pl_ZAMSZOWE-MUSZKIETERKI-BLACK-27059_7.jpg
    pol_pl_ZAMSZOWE-MUSZKIETERKI-BLACK-27059_7.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 36
23May ja nie widze nic :p z szarym mydlem jeszcze nie probowalam
MACIEJKA dobrze mowisz ;) ja od roku jeden szampon narazie jest ok, zobaczymy jak dlugo

reklama
Ja tam dobieram szampony do swoich włosów jakie aktualnie sa itp miałam szampon przed dwa miesiące bio itp itd ale po nim włosy wygladaly tragicznie takze dopieram tak żeby mi pasowało a fajnie tez oczyszcza skore Glowy peeling na pierwsze mycie dodac do szamponu cukier :) i tak raz w tygodniu :) różnego typu próbuje na tych moich włosach i siemie lniane mleko z takich domowych sposobów no i olejowanie :p

Co do tatuaży mi sie bardzo podobają sama mam a jak na starość mi sie odwidzi to usunę :p jestem młoda i żyje chwila

Do góry