reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA noo moja szwagiera chodzi co miesiac.

Bylam u dentysty..

Załączniki

• 1446734352900.jpg
    1446734352900.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Ja zadko kiedy prostuje wole wyciągnąć na szczotkę a suszarkę mam z jonizacja a kosmetyki mam z kallosa tyle ze ja tak fest dbam ... Co drugi dzień myje włosy co mycie inny szampon odzywa tez co mycie inna z oma 3 i 6 z witaminami i algami splukuje zimna woda nakladam ręcznik czekam az ta woda wsiąknie w ręcznik nagladam fluid rozpieszczajacy włosy razem z serum susze je czekam aż juz nie będą cieple splukuje i nakladam ciup ciup tego fludidu i serum na końce no i wyciągam na szczotę a raz na dwa tyg maska na godzinę :p
po tym co zrobila mi fryzjerka i jak sciela to wyglądają po tym naprawdę bardzo dobrze tyle ze musze aciac te konce zniszczone po nieudanym 'prostowaniu keratynowym' tak mi spalila ze masakra o ścięciu nie mówiąc :D

Chyba przeoczyłam wpis o sprawdzaniu czemu dziecko niechętnie chodzi do przedszkola ale to zalezy jaki etap bo jak początek to wiadomo rozstanie z rodzicami akurat tutaj moge wejść nie chce do przedszkola i po dziecku nie widzę sygnałów które oznaczalyby jakas krzywdę bo w żłobku zauwazylam od razu

Mloda buahhahaha jak bede miala wiecej $$$$ to zrobie cyce xd narazie permament i tatuaz, pozniej pomysle o ustach ale tak minimalnie

MLODA ja tez.. mam tatuaz i bolalo w cholere, ale po zrobieniu pierwszego masz chec robic kolejny i kolejny i kolejny.. teraz mam rozlozony na dwie sesje w grudniu tatuaz na cale ramie + czesc wychodzaca na obojczyk. Docelowo bede miala cala reke wytatuowana ;)

reklama
Do góry