reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina masz racje nie ścinaj. Tez miałam takie długie a 3 tyg temu przed ślubem siostry poszłam podciąć końcówki i juz u fryzjera mi odbilo, skróciłam blisko 10 cm. Oczywiście żałuję, tez prostuje co dwa dni bo mam kręcone, nawet do kucyka prostuje tyle ze wtedy nie aż tak dokladnie.

Maciejka wiadomo trzeba sprawdzić czemu dziecko niechętnie chodzi, ja wiem jak jest u nas. Bartek nie chce chodzić bo ja siedzę w domu i uważa że skoro ja mogę to i on też. Zostaje tylko gdy jest chory, inaczej ciągle byłyby akcje a tak idzie bez uśmiechu ale i nie płacze bo wie że u mnie płaczem nic nie osiągnie. Gorzej z tata dlatego nawet gdy ma wolne ja zaprowadzam do przedszkola, Ł na widok Bartka łez mięknie i robi wszystko żeby nie płakał.

reklama
No i ja teraz zapuszczam. 5 lat temu mialam po lopatki i poszłam obciac na chłopaka. W ciąży mialam długie a później znowu obcielam.

Hej.

Paulina- piekne wloski :tak: W pracy taka dziewczyna byla u mnie ktora tak samo miala zrobione wlosy i to megga wyglada :D

Madzialena- nie ulegaj synkowi, bo on juz coraz wiekszy i bedzie wiedzial ze lzy na mame dzialaja i bedzie to wykorzystywal ;)

Moja tez przeciez plakala na poczatku i mi tez sie chcialo wyc ale prowadzilam, buziak i odwrot na piecie i w dluga ;)

U nas w sumie po staremu ;)

Paulina też mam taka długość włosów. Ale ja nie farbuje i nie prostuje bo mi szkoda. Ponad 200 st na włosy to dla mnie kat hehe nie szkoda Ci? a masz nisko czy wysokoporowate?

MACIEJKA a bo ja wiem :p nie mam pojecia. Ja bez wyprostowanych wlosow raczej nie wyjde, a jak wyjde to w kucyku. Prostownica zawsze i wszedzie :p lubie miec proste w miare wlosy wtedy sa takie pieknie gladkie.
ANULA jaaa tezz :D

Ja mam teraz krotkie, i troche zaluje ze az tak je obcielam ale chcialam zeby sie wzmocnily a tu leca teraz jak... :/ Ale mi rosna szybko wiec na wiosne beda juz fajne ;)
Mam 3w1 problem z wlosami: przetluszczaja sie ze codziennie myje, mam lupiez i wypadaja :/ kupilam nawet szampon za 30zl i nie pomaga :p Chyba na lyso sie.pora obciac :-)

Hejka:)

paulina włoski cudne!! Mi się nie chce tak codziennie prostować i stawiam na kucyk:) Ale jak gdzies wychodze to prostuję w końcu trafiłam na dobrą fryzjerkę i tak mi przezedziła i pocieniowała że moje wlosy w końcu zaczęły się układać:)

Co do przedszkola to wiem wiem ze nie wolno ulegac bo dziecko to pozniej wykorzysta, tylko że moje chłopaki dopiero wczoraj mi się pochwalili że poszli spać przed 23:wściekła/y: ponoć czas strasznie szybko im zleciał:) więc wiem czemu mały był niewyspany rano, dzisiaj ładnie poszedł bez problemu:-)

Wczoraj na imprezie integracyjnej było super:-) potańczyłam, ale wypiłam tylko dwa piwa a mięliśmy bony na 6 hehe

Paulina tez planuje ombre ale u mnie to nie do konca dobry pomysl bo mam tyle siwych wlosow ze plakac sie chce i kurcze widac bedzie sa tak grube i jest ich naprawde duzo:wściekła/y:

MAGDA moja sama maska kosztuje 60zl.. szampon i odzywka z schwarzkopf tutaj taki szampon w granicach 25zl odzywka tez. Maske mam z matrixa. Mi sie przezedzaly jak odzywke dawalam od nasady wlosow, odkad stosuje tylko na ombre jest ok ale myje i tak co 2 dni.
ANULA ale przeciez nie musisz roboc ombre na naturalach ;) ja poki moge to korzystam ale szwagiera ma ombre a i na gorze farba i na dole :p

reklama
Paulina, wiem ale ja po 3-4 tyg mam taki odrost ze siwe widac a jednak latwiej mi cale włosy pomalować niz gorna czesc. Maluje sama a z sama gora musialabym chodzic do fryzjera co miesiąc czy 1,5.

Do góry