reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny:)

U mnie od dzisiaj wszystko w końcu jak należy czyli P. wrócił do przedszkola po dwutygodniowej przerwie. Tak go choroba dopadla że teraz musimy sie pilnować, rano chętne wstał, na szczęscie D, go zawoził przy nim chocaż nie płacze:)

Dziewczyny życze Wam rozwiązania wszystkich problemów, mam nadzieję że wszystko się ułoży, trzymam kciuki:*

U nas ok, Wczoraj dosyc pozno wrócilśmy do domu bo caly dzien spędzliśmy na odwiedzaniu cmentarzy i jeszcze u teściów długo siedzileiśmy. dzisiaj na nockę dobrze ze to tylko 1/2 etatu bo ostatno byłam na 7 godzin to na drug dzien nie wiedziałam co się dzieje:) a pojutrze na spotkanie integracyjne mam ochotę potanczyc i wyszalec się:) Powoli zaczynam dostawac wariacji na wsi, dobrze ze mam tutaj na miejscu siostre, sąsadki są w moim wieku ale olały mnie totalnie, przychodza jak coś chcą więc dałam sobe spokój z nimi, wole siedzieć sama;/

ewi pościel śliczna:)
lanati trzymam kciuki by malutka była silna!!:*
paulina jak tam? Dalej tak samo czy może rozmawialaś juz z mężem o waszych trudnych relacjach?boże te chłopy takie niedomyslne albo po porostu widza że cos jest nie tak i sie nie odzywaja bo tak jest wygodnie;/

reklama
MACIEJKA o kurcze ja to bym chyba oszalala az tyle w domu :/ nie jestem typem imprezowiczki ale raz na jakis czas trzeba sobie zrobic rest od dziecka, chociazby zeby przespac caly dzien i cala noc ;)
MADZIALENA cos ty :p nic sie nie ruszylo w tym temacie. Zdrowka dla was! My mam nadzieje dotrzymamy zdrowie juz do Swiat ;)
OLCIA i jak tam w przedszkolu?

U nas w porzadku. Chodzimy do szkoly, przedszkola, pogoda typowo nie-szwedzka, jesiennie ale przyjemnie..

Czesc

Paulina o dziwo bardzo dobrze :) bo wychowawca jest pan a ona się troche bala i wstydzila paanow a tu takie zaskoczenie :) Nie plakala jak wychodziłam i raz się posikala ale mówią ze się bawila i po prostu zapomniala a tak to ok i organizacja przedszkola fajna :) maja raz w tygodniu tance itp i 2 razy w tyg sa zajęcia plastyczne w ośrodku od 14-16 wiec jak wyraz zgodę to panie odbierają ja z przedszkola i idą do innego budynku właśnie na te zajęcia :)

Hej dziewczyny .

U nas fatalnie z Ł masakra klocimy się tak bardzo ze wczoraj przyjechała po mnie i dzieci mama ... Później jego rodzice przyjechali do mojej mamy z pretensjami ze to ja powinnam sprzatac gotować i wszystko dosłownie wszystko robić przy dzieciach bo on pracuje przepraszam bardzo juz miesiąc siedzi w domu !!!! Tesciowa zaczęła gadac na mnie do mojej mamy ze jestem zle wychowana ze pyskuje i ze jak w ciąży byłam gdzie miałam do wyboru albo szpital albo lezenie w domu to mogłam przecież zmywac prac zamiatac bo to nie jest ciężka praca ch*j z tym ze właśnie robilam i przez to urodziłam w 36tc ! A moja mama sie tak wkur*ila na nia ze kazala jej wyjsc to ta pozniej jeszcze wydzwaniala do niej .Juz nie mam siły serio ... Nie wiem co robić co lepsze

Hejka

młoda mama to nieciekawa sytuacja:( A gdzie byl Ł podczas tej całej akcji? tylko nie mów ze wyszedł.. Najgorzej jak rodzice zaczynają sie wtrącac ale z drugiej strony dobrze ze masz oparcie w mamie bo inaczej tescowie dalej by Ci truli a tak to Twoja mama ich pogoniła;/ trzymaj sie cieplo i spróbój dojśc do porozumienia z Ł sam na sam bez świadków kurcze jusi sie udać!

U nas ok, mały w przedszkolu, pogoda piękna nawet do 17 stopni w dzień:) dzisiaj wybierzemy się znów na długi spacer a na 17 mam na komisję w sprawie poparzenia ręki w pracy, moze uda sie o odszkodowanie trzymajcie kciuki

Madzialena Ł był przy rozmowie nawet uciszal mamusie bo teściu kazał mu jechać do mnie żebyśmy się dogadali(zloty człowiek) To tamta jeszcze wszystko pogarszała ..

Ja tez się właśnie szykuje na spacerek z synusiami i z koleżanka bo pogoda fantastyczna ;)

MLODA o moj boziu... po co tesciowa sie w to wtraca powiedz mi? Nie jej sprawa.. ale podejrzewam ze u mnie byloby to samo.. kciuko za was, mam nadzieje ze sie ulozy! Jak cos to pisz na pw tu albo na fb ;)
OLCIa to super, ciesze sie bardzo ze jestes zadowolona! ;)
MADZIALENA kciuki zacisniete!

Hej
Mamy w domu nowe zwierzątko, więc trochę zamieszania hehe

Olcia przedszkole bez posiłków???

Paulina jak ur synka to przez pierwszy rok gdy był na mojej piersi i nigdzie nie zostawał, ubolewałam nad brakiem wolności. Młoda byłam to żal dupe ściskał ;) później raz po raz się wychodziło. Teraz jako dojrzała kobieta chyba wyrosłam z zabaw nocnych ;) nie ciągną mnie libacje wcale. Wolę sobie zrobić z mężem randkę :D w końcu zostawię malutka babci na próbę i wyjdziemy z mężem na randeczkę ;)

Młodamama najgorsze co może być jak w kłótnie wtrącaja się osoby trzecie i oceniają, nakazują masakra. Wasza kłótnia, wasza sprawa. Teściowa to już w ogóle przesądziła :/ jak tam między Wami teraz?

Paulina to się nachwalilam dzis byl placz uciekanie masakra :)

Macieja tak :) bez posiłków rodzice sami musza drugie śniadania robic :) na poczatku jak sie dwoeidzialam to tak dziwnie ale ona nie siedzi tak nie wiadomo ile 4-5h :) wiec to co sobie dziubnie wystarczy i bynajmniej wiem co zjadła i ile :p ale wiadomo pójdę do pracy to inne przedszkole bedzie

reklama
MACIEJKA troche chyba za mocne slowo z ta libacja, bo raczej ani ja ani ty patologia nie jestesmy. Mialam na mysli chociazby wyjscie do kumpeli, napicie sie drinka (nie nie mam na mysli uchlanie sie do nieprzytomnosci chociaz kazdemu sie zdarza) i poplotkowanie czy wlasnie tak jak mowisz randke z mezem. Takie przywiazanie jest uciazliwe moim zdaniem i nie ma co koloryzowac.
OLCIA ojc ;D ponysl sobie jak moja sie tak darla 3 miesiace prawie, dopiero tak z miesiac jest spokojnie. Dacie rade i wy ;) a jak histeryzuje na poczatku a pozniej sie bawi to tragedi nie ma, przyzwyczai sie chociaz wiem ze to meeega trudne

Do góry