reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula hahaha dobre xd
A tu tacy my ;)

Załączniki

• 1445966239146.jpg
    1445966239146.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Czytam was i wspolczuje . moj na szczescie w aucie nie zakochany. Mimo ze Natalka nie zajmowal sie jakos.specjalnie ( nie prosilam nigdy o zmiany pampkow myc itd.) tak jak poszlam do szpitala to sa normalnie zakochani w sobie po uszy . spali razem myl ja przebieral . tylko czesanie wcisnal swojej siostrze :-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Ostatnio urwalismy zderzak pod szpitalem , olal sprawe co prawda spedzil nad nim troche czasu potem , no ale sie obijal ze jezdzic sie nie dalo , wczoraj walnelam w ptaszka ;/ , i tez cos tam zostalo sladu... Ale auto dla niego to tulko rzecz . ale juz tam lepiej mojego nie chwale.

Milena ty morderco ;(((

co do auta to sie nie wypowiadam, jak zarysuje to i tak powiem ze to juz bylo ;D

Dziewczyny napewno Wam się ułozy, musicie tylko dostrzec dobre strony ich, a nie tylko narzekać na nich ;D

Kaska , moja mama jechala ze mna . patrzala akurat w tel. Myslala ze kolo sie urwalo tak jebn*l :) malo braklo i bylo by po szybie :/

23May plusy powiadasz? Kase przynosi i dziecko mu sie udalo :D
LENATI a widzisz.. ja to sie zastanawiam czy bym czasem wpier.dol nie dostala hahaha
MLODA ale pieknosci :*

reklama
Do góry