reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23May plusy powiadasz? Kase przynosi i dziecko mu sie udalo :D
LENATI a widzisz.. ja to sie zastanawiam czy bym czasem wpier.dol nie dostala hahaha
MLODA ale pieknosci :*
Mi to sie smial czy to nie jakis badzant czy cos , bo mozna by sobie zrobic fuuu ...

Ze smiecimy to tez slysze szczegolnie Nati :-) i ze mu wstyd jak czasem ktos z pracy sie z nim zabiera :-) no ale sprzata sobie tam sam jak juz stwierdzi ze jest bardzo zle :-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie z P to bylo tak ze tylko ja robiłam a jak miał sie Zuzia zajac to do łóżeczka ja wkladal :/ a K to calkiem inny człowiek pomoże przy wszystkim chociaż zmieniać nie musi bo Zuzia juz kilka msc bez pozegnala pampersy :) ale umyje nakarmi bawi sie na spacer pójdzie itp :) w aucie zakochany nie jest bo ostatnio jak wjechalam w slup o w drzewa to tylko się cieszyl ze nam się nic nie stalo i powiedzial ze auto rzecz nabyta bedzie trzeba kupi sie nowe ale udalo sie naprawić ...

No ale dziewczyny macie ciezki orzech do zgryzienia

Do góry