reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina raz tak powiedział to odpowiedziałam że przed praca chcę sobie odpocząć a jemu nic się nie stanie jak dziecko wykape bo tak sie sklada że dziecko ma obydwoje rodziców a nie tylko mamę:) trzeba sie postawić chociaz nie powiem grozi to wielka obrazą ze strony faceta ale skutkuje, Też kiedys wolalam odbębnć swoje bo nie lubie licytowac się z D. kto ma co przy małym robić ale stwierdziłam czemu tylko ja mam sie zajezdżać skoro on tez moze coś zrobić? kiedys tlumaczyłam sobie że zaraba pieniądze to go troche odciążę i nie bedę dokładac dodatkowych zajęc no ale to chodzi tez o kontakt z dzieckiem ono potrzebuje obydwojga rodziców a nie tylko mamę

reklama
Laski jaki tu spokój i cisza znowu ..

Paulina jak tam relacja z mężem ??

U nas jakoś leci Manius się przeziebil kaszle smarka mam nadzieje ze Matiego nie zarazi ..
Teściu z Tesciowa maja dziś do nas przyjechać na kawę , u nas z Ł trochę lepiej stal się taki " kochany i milutki " ciekawe na jak długo xd

Miłego dnia dziewczynki ;*

MLODA aaaa no po staremu :p u nas tez Nika kaszle ale ja ja normalnie posylam do przedszkola, w zeszlym tyg zostala ze mna w domu ale dzien pozniej mialam rozmowe z opiekunka ze jak ona kaszle a jest normalna normalnie sie bawi nie oslabiona to mam jej nie odizolowywac. Bo to tutaj normalne, taka pora..

Mloda tyle w temacie :) on sie wkurza bo wychodze do ludzi, podobam sie mezczyzna, lubie sie umalowac i rozpuscic wlosy.. ale ja nie jestem niczyja wlasnoscia ;)

Załączniki

• 1445771924709.jpg
    1445771924709.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry