reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina raz tak powiedział to odpowiedziałam że przed praca chcę sobie odpocząć a jemu nic się nie stanie jak dziecko wykape bo tak sie sklada że dziecko ma obydwoje rodziców a nie tylko mamę:) trzeba sie postawić chociaz nie powiem grozi to wielka obrazą ze strony faceta ale skutkuje, Też kiedys wolalam odbębnć swoje bo nie lubie licytowac się z D. kto ma co przy małym robić ale stwierdziłam czemu tylko ja mam sie zajezdżać skoro on tez moze coś zrobić? kiedys tlumaczyłam sobie że zaraba pieniądze to go troche odciążę i nie bedę dokładac dodatkowych zajęc no ale to chodzi tez o kontakt z dzieckiem ono potrzebuje obydwojga rodziców a nie tylko mamę

reklama
Laski jaki tu spokój i cisza znowu ..

Paulina jak tam relacja z mężem ??

U nas jakoś leci Manius się przeziebil kaszle smarka mam nadzieje ze Matiego nie zarazi ..
Teściu z Tesciowa maja dziś do nas przyjechać na kawę , u nas z Ł trochę lepiej stal się taki " kochany i milutki " ciekawe na jak długo xd

Miłego dnia dziewczynki ;*

MLODA aaaa no po staremu :p u nas tez Nika kaszle ale ja ja normalnie posylam do przedszkola, w zeszlym tyg zostala ze mna w domu ale dzien pozniej mialam rozmowe z opiekunka ze jak ona kaszle a jest normalna normalnie sie bawi nie oslabiona to mam jej nie odizolowywac. Bo to tutaj normalne, taka pora..

Mloda tyle w temacie :) on sie wkurza bo wychodze do ludzi, podobam sie mezczyzna, lubie sie umalowac i rozpuscic wlosy.. ale ja nie jestem niczyja wlasnoscia ;)

Załączniki

• 1445771924709.jpg
    1445771924709.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry