reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MLODA moj niedoszly chrzesnik mial problemy z brzuszkiem po bebilonie i przeszli wlasnie na enfamil i wszystko ok bylo ;) tyle ze enfamil jeszcze drozszy..

Hej dziewczyny:)

anula,paulina u nas w przedszkolu nie ma śniadań, są obiady. Każde dziecko musi miec ze soba sniadanko i picie ale jak się skonczy to panie dolewaja sok lub ciepłą herbatę:) widzicie wszęzie jest inaczej

paulina aż tak zle?:( to musi trwać od dłuzszego czasi skoro takie myśli chodzą Ci po glowie;/ mnie mój D. też czasami doprowadza do szału durnymi zachowaniami i obrazaniem sie o pierdoły , ostatnio obraził sie na mnie że mu kanapek ne chciałam zrobic to mówię do niego czy ja jestem jakąs kelnerką? dala bozia rączki to prosze sobie zrobić:) staram sie stawiac bo niedługo wejda mi na głowę całkowicie i on i mały, a ja tez potrzebuje swobody a nie tylko pranie gotowanie itp. teraz odkąd pracuje to ma więcej oboowązków bo po 20 juz jadę a P. czasem nie jest jeszcze wykapany więc on musi to zrobić, z kolacją tak samo:)

reklama
Mloda mama, Bartek tez po bebilonie ulewal do tego mial biegunki ze sluzem, Po enfamilu to samo, probowalismy jeszcze hipp i tez bylo zle, przeszlo po nan, do dzis pije nestle junior w sumie to, to samo co nan.
Paulina, ja tez nie pracuje. Bartek w przedszkolu do 14, Ł wraca zwykle 19.15. Mowie dzis szykujesz kapiel i to robi no chyba ze leci wazny mecz wtedy ide sama:-pgdy ma wolne a bywa roznie raz na tyg czasami weekend, bierze sam z siebie Bartka na dwor a mi mowi zebym seriale nadrobila:-pale uwierz u nas tez bylo ciezko oj bardzo, tez rozne mysli chodzily mi po glowie
Madzialena pierwszy raz slysze ze w przedszkolu nie ma sniadania:tak:

Do góry