reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MLODA moj niedoszly chrzesnik mial problemy z brzuszkiem po bebilonie i przeszli wlasnie na enfamil i wszystko ok bylo ;) tyle ze enfamil jeszcze drozszy..

Hej dziewczyny:)

anula,paulina u nas w przedszkolu nie ma śniadań, są obiady. Każde dziecko musi miec ze soba sniadanko i picie ale jak się skonczy to panie dolewaja sok lub ciepłą herbatę:) widzicie wszęzie jest inaczej

paulina aż tak zle?:( to musi trwać od dłuzszego czasi skoro takie myśli chodzą Ci po glowie;/ mnie mój D. też czasami doprowadza do szału durnymi zachowaniami i obrazaniem sie o pierdoły , ostatnio obraził sie na mnie że mu kanapek ne chciałam zrobic to mówię do niego czy ja jestem jakąs kelnerką? dala bozia rączki to prosze sobie zrobić:) staram sie stawiac bo niedługo wejda mi na głowę całkowicie i on i mały, a ja tez potrzebuje swobody a nie tylko pranie gotowanie itp. teraz odkąd pracuje to ma więcej oboowązków bo po 20 juz jadę a P. czasem nie jest jeszcze wykapany więc on musi to zrobić, z kolacją tak samo:)

reklama
Mloda mama, Bartek tez po bebilonie ulewal do tego mial biegunki ze sluzem, Po enfamilu to samo, probowalismy jeszcze hipp i tez bylo zle, przeszlo po nan, do dzis pije nestle junior w sumie to, to samo co nan.
Paulina, ja tez nie pracuje. Bartek w przedszkolu do 14, Ł wraca zwykle 19.15. Mowie dzis szykujesz kapiel i to robi no chyba ze leci wazny mecz wtedy ide sama:-pgdy ma wolne a bywa roznie raz na tyg czasami weekend, bierze sam z siebie Bartka na dwor a mi mowi zebym seriale nadrobila:-pale uwierz u nas tez bylo ciezko oj bardzo, tez rozne mysli chodzily mi po glowie
Madzialena pierwszy raz slysze ze w przedszkolu nie ma sniadania:tak:

Do góry