reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Anula to kiedy magiczna data?
ewi zazdroszczę pozbycia się dzieci hehe :p
Lenati w takim razie kciuki za to by malutka urodziła się w jak najlepszym stanie zdrowia :*

reklama
hej dziewczyny....pamiętacie mnie jeszcze ?
Czytam was ale na pisanie jakis brak weny
Paulina-zdrowka dla nikololi
lenati, tren no boskir brzuchole!
Aniula -gratuluję jiz ciraz bliżej

u nas nic nowego, maly risnue mówi coraz wiecej...od września do "prawdziwego" przedszkola, bluzę od mundurka juz dostaliśmy ze szkoly...i tyle. S pracuje , ja w domu ale od września będę szukac pracy na nocki

ANULA POWIEM szczerze ze średnio daje sobie radę teraz. Jak nie miałam problemów z głową to wszystko mogłam sobie poukładać a tak to psychicznie mnie wykańczaja jak cała trójka w domu jest. Fajny tort sto lat dla Bartka.
Macie racje z tym weselem. Wg mnie to zbędne wydawanie kasy, ja miałam wesele ze względu tylko na rodzinę. A to nie wypada przy muzyce z radia jak juz to jakaś kapele. Do tej pory odradzam robienie wesel. Lepiej te kasę przeznaczyć na jakiś fajny wypad

To ja dziś mam taki dzień. Tzn od popołudnia. Mam ochotę udusić dzieci :p
Popieram, też bym wesela już drugi raz nie zrobiła ...

Ewi, ja nienawidze wesel, chodze tylko do najblizszej rodziny i najlepszych znajomych, calej reszcie odmawiam:-pw 2013 mielismy 3 wesela bylismy na 1, rok temu na dwa dostalismy bylismy na 1. w tym roku jedynym odmowilismy, u brata bylam i w pazdzierniku u siostry, za rok w pazdzierniku u mojej przyjaciolki wiec tez pojde. A gdy bylam mlodsza kazdemu odmawialam, juz wolalam na dyskoteke pojechac.Dlatego tez i nie chcialam wesela, juz jako gosc nie lubie a co mowic miec swoje:-pmigreny miewasz czy jakies inne problemy?

Witam,

Anula ooo już niedługo będziesz miała prawie taką samą datę slubu jak ja:)

Gratulacje ciężarówką:)

Lenati trzymam kciuki żeby malutka urodziła się w jak najlepszym stanie:)

Witam też nowe mamy bo szmat czasu się nie odzywałam:p

U nas leci kupiliśmy mieszkanie ale dopiero za ponad rok się wprowadzimy bo się buduje. Ciężko mi się jakoś do Was wbić ale czytam na bieżąco;)

Kasiek, zazdroszcze. My odkladamy po trochu na wklad, mam nadzieje ze za jakies dwa lata wezmiemy kredyt.
W tatmtym tyg mialam telefon z policji w sprawie pracy w biurze ale musialam odmowic bo praca od zaraz a Bartek w domu do tego we wrzesniu wyciecie migdala, mam nadzieje ze jeszcze cos fajnego znajde:confused2:

Anula nooo my już się troszkę zbieraliśmy toż już 5 lat po ślubie będzie w sierpniu. Szkoda że nie mogłaś zacząć pracy na początku najtrudniej a Bartek chodził do przedszkola czy w końcu go wypisałas bo nie pamiętam.

reklama
Wypisalam, mam nadzieje ze teraz po wycieciu migdala nie bedzie tak chorowal ale do przedszkola w pazdzierniku, najszybciej koncem wrzesnia bo wycinamy 3 wrzesnia i lekarka mowila zeby pozniej posiedzial w domu ze 2-3 tyg

Do góry