reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LENATI nie, na Kopernika nie chcialam. Najwiecej dobrego z pierwszej reki mialam o Ujastku, kolejnym plusem bylo to ze na Ujastku cial mnie moj lekarz, a na Koperniku nie mialabym tego komfortu. Kuzynka rodzila 4 miesiace temu tam i dramat :p powiedziala tylko ze nigdy wiecej. A w Koperniku pracuje moja polozna ;) zlota kobieta.

reklama
Moj jeden lekarz jest w koperniku . i on poleca. Nie tyle jako zeby na porodowke patrzec , a raczej na inne oddzialy ktore sa w szpitalu . tyle ze wlasnie opinie sa rozne o porodowce , ale mysle ze musze dla dobra malej , bo bedzie ktos kto sie nia zaopiekuje . wgl duzo pisza ze rodzaca kobiete odsylaja .. Tzn przegladaja papiery , robia usg i wysylaja do innego szpitala ????;o musze gina zapytac , moze wtedy gdy maja duzo ciezszych przypadkow ? Bo ponoc rodza tam ' chore ' dzieci ...

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Lenati najważniejsze to zaufany lekarz i dobry personel. A opinię dobre i złe ma każdy szpital ;)

U nas dziś słoneczko. Popołudniu pojadę z dziećmi na zakupy, bo po tych wakacjach jedzenia w domu nie ma :p

Maciejka duzo osob uwaza ze lekarze gin sie wywyzszaja bo maja dobre CV . ahh 4 sierpnia mam wizyte u tego gin ktory tam pracuje , podpytam go o wszystko . a ten gin i druga pani gin ktora z nim przyjmuje ( co 4 oczy to nie dwa - razem badaja a potem sprawdzaja czy maja to samo zdanie , czy to samo zauwazyli , jesli ktos zauwazyl inaczej to maja dyskusje miedzy soba i szukaja na usg obrazu zeby poprzec swoje zdanie - usg u nich trwa min 40minut ) ogolnie specjalizuja sie w ' wadach plodu ' , dlatego im ufam wszystko pokazuja tlumacza , i na necie zero zlej opini o nich , sama w szoku bylam , wszystko zauwaza na usg chocby wade genetyczna jaka u nas zauwazyli , i sie nie mylili . wiec moge mu ufac i isc na kopernika , a moze akurat na niego trafie.

A pochwalilam lekarzy ;-) ale nalezy im sie bo sa to ludzie z dobrym sercem , mimo ze przekazuja nam ciagle zle wiesci . nie to co u mnie. Ze gin niby taki super ceniacy sie lekarz wlaczyl mi serduszko do posluchania i mowi ' bije ladnie , wszystko ok ' , i nie zauwazyl tak duzej wady .

To zadecyduje stan malej ... Bo beda woleli zacxekac az podrosnie. Chyba ze stan nie pozwoli. Jest to wada wczesnosiniczna i 50% dzieci umiera w pierwszym miesiacu zycia , a u nas dochodzi wada genetuczna. Zobaczymy w pazdzierniku co zdecyduje kardiochirurg .

Hej. LENATI TREN Ładne brzuszki.

U mnie po staremu. Na parę dni pozbylismy się starszakow od czwartku juz w domu są. Ale mama powiedziała ze jak wróci na koniec lipca z Niemiec to znów ich wezmie do siebie. Od poczekam przez te cztery dni psychicznie. W Poniedziałek Byliśmy Z Bartkiem u foniatry. Z narządem mowy wszystko ok, słuch ten ma dobry wiec pozostaje nam tylko czekać i dalej stymulować mowę. We wrześniu do przedszkola pójdzie to liczę ze to jakoś pomoże.

Ostatnia edycja:
No cisza jak makiem zasial.

Ja znów się pozbylam Justyny i Marka na kilka dni, tym razem u kuzynowstwa do czwartku. Jak ich nie ma to człowiek odżywa.

reklama
Witajcie, faktycznie cisza, u mnie brak czasu na neta. Slub coraz blizej, Bartek na glowie, plus szukam mieszkania a Ł cale dnie w pracy. Wczoraj robilsmy mlodemu urodziny, dopiero sprzatanie skonczylam
Magda, pytalas o goscim robimy tylko dla najblizszych na 30 osob bo nie chcemy kasy od rodzicow, tesciowie srednio z kasa stoja a moi rodzice zrobili wesele bratu w czerwcu, siostrze robia w pazdzierniku i juz nie chcialam ich obciazac. A sami wolimy mniejsze zrobic bo szukamy wiekszergo mieszkania, ja mysle o prawku i chcemy auto kupic a tylko Ł pracuje.
Lenati, najwazniejsze ze trafilas na dobrych lekarzy:tak:
Ewi, kazdy Bartek jakiego znam mowil pozno, moj tez z reszta nadal do logopedy chodzimy. Podziwiam ze dajesz rade z 3, ja mam czasami Bartka po dziurki w uszach i im jest wiekszy tym jestesmy pewniejsi ze wiecej dzieci nie bedzie

tort z wczoraj, Bartek od lat jest fanem Franklina IMG_20150712_105047.jpg

Załączniki

• IMG_20150712_105047.jpg
    IMG_20150712_105047.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry