reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malutki? Dajcie spokoj, wielki ;) dam wam zdjecie z Natalia w.38tc..

U nas w.nocy tez burza , S poszedl dopiero do pracy bo pojechal rano i ich odeslali bo brak pradu . i bedzie siedzial do 20, a tak to powoli by konczyl ;) ale doczekalam sie szafki dla malutkiej ;-)

ANULA Natalia chyba postanowila ze bedzie Zuzia ;-) , ale po co chodzi i gada ze to jej Zuzia w brzuszku ;-) o dziwo nikt jeszcze nie dal mi uwag co do imienia ;)

uploadfromtaptalk1436352566637.jpg obecny w lepszym swietle ;)
uploadfromtaptalk1436352599128.jpg Natalia w 38tc

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1436352566637.jpg
    uploadfromtaptalk1436352566637.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 53
  • uploadfromtaptalk1436352599128.jpg
    uploadfromtaptalk1436352599128.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Alez macie brzucholki piekne ;)

ANULA wlasnie to tuz tuz.. prosze przypomnij mi ktorego bo suwakow nie widze?

Zostalam ciocia... dwa tygodnie temu.. dowiedzialam sie wczoraj.. nikt nie wiedzial ani o ciazy... :(

Hejka:)
TREN ,LENATI sliczne macie brzuszki:):)
PAULINA duzo zdrowka dla Nikoli, ja tez jestem przygotowana na czestsze chorowanie malego jak pojdzie do przedszkola:/

U nas pogoda sie zepsula ale od niedzieli ma byc ladnie, we wtorek bylismy nad jeziorem i w koncu sie opalilam:)

Paulina powiedz mi w ktorym szpitalu rodzilas Nikole?;)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

LENATI na Ujastku ;) to ten szpital co z miesiac temu uratowali wczesniaka bodajze z waga 390g. Wypisany do domu z waga 3500g. Niestety zmarl prawdopodobnie na smierc lozeczkowa. Dlatego ja wszystkim polecam monitor oddechu. Moze wtedy udalo by sie tego uniknac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry