reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. A co tu tak cicho??? Wichury u was az takie ze neta nie ma? :p

Ja mam takiego nerwa ze mam ochote jechac do lasu i krzyczec o tak: Aaaaaa.... Tesciowa to dziwne stworzenie.. matkoo krew mnie zaraz zaleje...... :angry:

Poza tym u nas nic ciekawego. Jeszcze 1,5 msc i Maja wresscie do przedszkola idzie, bo ostatnio tez jakis diabel wcielony z tego dziecka mojego...

reklama
Wichury byly. Ale internety sa ;) sa tez wakacje i nikt czasu na forum nie ma ... Sama ledwie zyje , wykoncze sie ;-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

lenati witaj w klubie zdychających latem. Ja doslownie zdycham. mam dosc upalów, slonca, ladnej pogody. Jak wieje i pada to ja przeszczesliwa jestem. Na szczescie nie puchne, ale dziecie me coraz wieksze i tlenu mi brakuje. do tego spory brzuch, tocze sie powoli szybko sie mecze, nogi odmawiają posluszenstwa.
Jedyne co mi sie nasowa to nigdy wiecej ciązy na lato. No chyba ze termin mialabym na najpozniej koniec lipca. Licze ze sierpien bedzie chlodniejszy... a wrzesien taki sobie. Zimny tez nie, bo namiot na kurtke bym musiala sobie przerabiac :D

hej dziewczyny ja wypoczywalam nad morzem i nie mialam neta. mnie przez tydzien meczyly wymioty ale odpukac od 3 dni jest spokoj. we wtorek mam wizyte u lekarza i uslysze serduszko :)

lenati witaj w klubie zdychających latem. Ja doslownie zdycham. mam dosc upalów, slonca, ladnej pogody. Jak wieje i pada to ja przeszczesliwa jestem. Na szczescie nie puchne, ale dziecie me coraz wieksze i tlenu mi brakuje. do tego spory brzuch, tocze sie powoli szybko sie mecze, nogi odmawiają posluszenstwa.
Jedyne co mi sie nasowa to nigdy wiecej ciązy na lato. No chyba ze termin mialabym na najpozniej koniec lipca. Licze ze sierpien bedzie chlodniejszy... a wrzesien taki sobie. Zimny tez nie, bo namiot na kurtke bym musiala sobie przerabiac :D
Renata ... Daj spokoj . bo jak padalo i wialo to co kolwiek mi sie chcialo . bo tak to bym mogla caly dzien bez ruchu byc (.ale jak jak jak starszak w domu ) . powiem.Ci ze sama sie zastanawiam co ja na jesien na siebie ubiore . Do pazdziernika jeszcze kawalek , moze dozyje . i powiem Ci ze ja dzieci to nie planuje wiecej , ale jesli juz to oby nie na lato , bo naprawde jestem tak slaba ze sie funkcjonowac nie da .

Hejka:)

MAGDA powodzenia na usg:)
TREN, LENATI wspolczuje zlego samopoczucia:/ ja na szczescie w ciazy chodzilam zima :D tylko z kolei ciagle goraco mi bylo i pod plaszczykiem mialam krotki rekawek:)

My wiekszosc czasu na podworku albo nad woda:) pogoda dopisuje dzisiaj jedynie pochmurny dzien i mozna troche odetchnac. Tak to po staremu powoli kompletuje malemu wyprawke do przedszkola duzo tego nie ma na szczescie:)

reklama
Lepiej zima ubrac mniej , no ja teraz to i nago bym umierala ...

Do góry