reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka ;) u nas cieplo (ale nadal nie na sandaly), siedzimy na balkonie mimo antybiotyku. Chociaz troche swiezego powietrza ;) upieklysny wczoraj ciacho i sie delektujemy wyszlo pyyyyyycha ;) ucierane z truskawkami i kruszonka. Nika czuje sie lepiej.

Pozdrawiamy.

Witaj Madzi . Jesrem Sandra mam 24 l i jestem mamą 9 lateniej Wiki i 13 mc Pati . U nas gorąco wiec pojechaliśmy do Wir ogólnie jak zobaczyłam Pawła tatę to aż usiadłam sobie . dziewczyny juz od 9 na dworze ja wygrzewam się w słońcu żyć nie umierać miłego weekendu.

reklama
Madzi witaj i gratuluje :) ktory tydzien? :)
Ja jestem Eliza, 27 lat (skoncze za pae dni:O) mama trójki łobuzów 9,8 i 5 lat jak widac na suwakach :-D

Wchodze do was i podczytuje ale wy macie wciaz takie maluchy i maluchowe tematy, moje juz takie szkolne dzieci i sie wbic w tematy nie moge, a juz wogole tapatalk to porazka nie umiem sie tym obslugiwac, i ostatnio sam mi sie zresetowal i usunol wsio :crazy::no:
no a pozatym u nas juz po komunii córki, zlecial czas i jeszcz 3 tyg i wakacje ;-) dobrze ze najmlodszy jeden miesiac bedzie w przedszkolu to az tak tragicznie mysle ze nie bedzie :laugh2::-D

Do góry