reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sama jestem młodą mamą urodziłam swojego syna w wieku 17lat i jestem z tego bardzo dumna i bardzo go kocham. Dał mi dużo siły i wiary w siebie w sytuacjach które nastąpiły później . Co do równego traktowania podczas porodu to myślę że to już normalne że młode dziewczyny zostają mamami więc nie ma czego się bać . A poza tym to że jesteście młode nie znaczy że nie macie swojego zdania. Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Cześć laseczki:-) Pojawiam się i znikam ale cóż poradzić, czasu brak. Rozpoczęliśmy rozbudowę domu więc ciągle coś do roboty jest a że chcemy wszystko sami robić to już w ogóle z czasem kiepsko.
Dzieciaki ogólnie ok. Młody za 2 tygodnie 3 latka kończy, bosche jak to zleciało. Oliwia dziś zajęła 3 miejsce w konkursie recytatorskim:-)

Witam nowe mamusie :) jestem Aśka, lat 27, mama 2 łobuzaików

Pozdrawiam :)

MACIEJKA wiem ze lekarzem jest swietnym. Ale ponos leczy wircej HLHS-ow .. Nie wazne mam dwa typy kardiochirurgow ...ale ze wzgledu na Natalie pojde tu gdzie blizej. Nie moge jednego dziecka zostawic zeby byc z 2gim ;)

Imie mamy ...tzn na 80% bedzie Zuzanna Zofia .

Moja natalia sika w.nocnik - tak bez wpadek od pwzdziernika (26miesiecy) lacznie z kupka ... Na dwor wkladalam jej pampka do.lutego jakos ( ze.wzgeldu na pogode i ew. Wpadke zeby jej.zimno nie bylo ) . dzis tylko spi w.pampku.

Paulina12 rozmowy były zadowolona nie jest , mówi ze no trudno. Łucja ogólnie nie za bardzo lubi małe dzieci , jak jesteśmy w gronie małych dzieci to nie nie patrzy ,nie raaguje kompletnie.

Korci mnie żeby robić test ale muszę sie powstrzymac bo to za wcześnie :-)

cze :)

Magdaa witaj spowrotem :)

nową mame rowniez witam.
Renata lat 30, mama 2 synów,2 aniolków i.... Uwaga!!!! Blanki :)

Tak, bylam na usg 4d. cudna ta moja panienka. Boziu jaka sliczna. Na moje oko... pomieszana , Troche w niej F, troche O.. Chlopcy na wiesc o siostrze oszaleli. za nic brata nie chcieli. chyba jakis uraz, czy co??

Hej dziewczyny ja was poczytuje ale jakos pisac się nie chce. Dla tych co mnie nie znają : Aleksandra, prawie 23 lata, mama 3 letniego D.

U nas nic nowego, D. dostał się do Nursery (przedszkole w szkole) i będzie chodził codziennie 12:15-15:15 . Ja od września szukam pracy na pół etatu bo w domu zwariuje

Magda no to jest niemała rewolucja w życiu takiego malucha. Tyle lat jest samo, mamę ma tylko dla siebie, aż tu nagle świat staje do góry nogami. 2, 3 letni brzdac lepiej to przejdzie. Mam nadzieję? że Łucja szybko oswoi się z tym, że będzie starsza siostra :)

reklama
Do góry