Sama jestem młodą mamą urodziłam swojego syna w wieku 17lat i jestem z tego bardzo dumna i bardzo go kocham. Dał mi dużo siły i wiary w siebie w sytuacjach które nastąpiły później . Co do równego traktowania podczas porodu to myślę że to już normalne że młode dziewczyny zostają mamami więc nie ma czego się bać . A poza tym to że jesteście młode nie znaczy że nie macie swojego zdania. Pozdrawiam cieplutko.
reklama
Cześć laseczki:-) Pojawiam się i znikam ale cóż poradzić, czasu brak. Rozpoczęliśmy rozbudowę domu więc ciągle coś do roboty jest a że chcemy wszystko sami robić to już w ogóle z czasem kiepsko.
Dzieciaki ogólnie ok. Młody za 2 tygodnie 3 latka kończy, bosche jak to zleciało. Oliwia dziś zajęła 3 miejsce w konkursie recytatorskim:-)
Witam nowe mamusie jestem Aśka, lat 27, mama 2 łobuzaików
Pozdrawiam
Dzieciaki ogólnie ok. Młody za 2 tygodnie 3 latka kończy, bosche jak to zleciało. Oliwia dziś zajęła 3 miejsce w konkursie recytatorskim:-)
Witam nowe mamusie jestem Aśka, lat 27, mama 2 łobuzaików
Pozdrawiam
MACIEJKA wiem ze lekarzem jest swietnym. Ale ponos leczy wircej HLHS-ow .. Nie wazne mam dwa typy kardiochirurgow ...ale ze wzgledu na Natalie pojde tu gdzie blizej. Nie moge jednego dziecka zostawic zeby byc z 2gim
Imie mamy ...tzn na 80% bedzie Zuzanna Zofia .
Moja natalia sika w.nocnik - tak bez wpadek od pwzdziernika (26miesiecy) lacznie z kupka ... Na dwor wkladalam jej pampka do.lutego jakos ( ze.wzgeldu na pogode i ew. Wpadke zeby jej.zimno nie bylo ) . dzis tylko spi w.pampku.
Imie mamy ...tzn na 80% bedzie Zuzanna Zofia .
Moja natalia sika w.nocnik - tak bez wpadek od pwzdziernika (26miesiecy) lacznie z kupka ... Na dwor wkladalam jej pampka do.lutego jakos ( ze.wzgeldu na pogode i ew. Wpadke zeby jej.zimno nie bylo ) . dzis tylko spi w.pampku.
magdaa_
Mama Łucji <3 ;**
Paulina12 rozmowy były zadowolona nie jest , mówi ze no trudno. Łucja ogólnie nie za bardzo lubi małe dzieci , jak jesteśmy w gronie małych dzieci to nie nie patrzy ,nie raaguje kompletnie.
Korci mnie żeby robić test ale muszę sie powstrzymac bo to za wcześnie :-)
Korci mnie żeby robić test ale muszę sie powstrzymac bo to za wcześnie :-)
cze
Magdaa witaj spowrotem
nową mame rowniez witam.
Renata lat 30, mama 2 synów,2 aniolków i.... Uwaga!!!! Blanki
Tak, bylam na usg 4d. cudna ta moja panienka. Boziu jaka sliczna. Na moje oko... pomieszana , Troche w niej F, troche O.. Chlopcy na wiesc o siostrze oszaleli. za nic brata nie chcieli. chyba jakis uraz, czy co??
Magdaa witaj spowrotem
nową mame rowniez witam.
Renata lat 30, mama 2 synów,2 aniolków i.... Uwaga!!!! Blanki
Tak, bylam na usg 4d. cudna ta moja panienka. Boziu jaka sliczna. Na moje oko... pomieszana , Troche w niej F, troche O.. Chlopcy na wiesc o siostrze oszaleli. za nic brata nie chcieli. chyba jakis uraz, czy co??
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny ja was poczytuje ale jakos pisac się nie chce. Dla tych co mnie nie znają : Aleksandra, prawie 23 lata, mama 3 letniego D.
U nas nic nowego, D. dostał się do Nursery (przedszkole w szkole) i będzie chodził codziennie 12:15-15:15 . Ja od września szukam pracy na pół etatu bo w domu zwariuje
U nas nic nowego, D. dostał się do Nursery (przedszkole w szkole) i będzie chodził codziennie 12:15-15:15 . Ja od września szukam pracy na pół etatu bo w domu zwariuje
Maciejkaa
Fanka BB :)
Magda no to jest niemała rewolucja w życiu takiego malucha. Tyle lat jest samo, mamę ma tylko dla siebie, aż tu nagle świat staje do góry nogami. 2, 3 letni brzdac lepiej to przejdzie. Mam nadzieję? że Łucja szybko oswoi się z tym, że będzie starsza siostra
reklama