reklama
magdaa_
Mama Łucji <3 ;**
Cześć zawsze wiedziałam ze tu wrócę Mam na imię Magda mam 24 l i 6 letnia córkę Łucję Byłam na tym forum będąc z nią w ciąży i po porodzie jakieś 3 lata później zaczęła się praca rozstałam się z jej ojcem i doszło mi więcej obowiązków i jakoś nie miałam czasu wracam i znowu znikałam , i postanowiłam wrócić ponieważ właśnie zaczęłam starania o rodzeństwo dla Łucji i mam nadzieje że się uda Pracuje w dziale kosmetycznym , Łucja kończy zerówkę nie jestem z jej tatą ale mam wspaniałego kochającego partnera Szymona
G
guest-1673535084
Gość
Siema Magda a ty nie w Irlandii?
MACIEJKA sto lat!!!
MACIEJKA sto lat!!!
Hej Wam , pamięta mnie ktoś jeszcze ??? ;-)
Magdaa Hej , trzymam kciuki za starania :-) Szymony maja coś w sobie
Madzi Witaj , Gratulacje . Milena lat prawie 20 , córka Natalia prawie 3 lata ( jak ona mówi dwa pół ) i Córka w brzuszku 22tc
U nas powolutku , malutka ma del. 22q11 , poważną wadę serduszka ( VSD+TAC+dodatkowa zyla ) . Ale mimo wszystko będziemy walczyć . byliśmy na usg 4d - tatuś wcielony ale ogolnie jest dobrze , zaliczyliśmy przeprowadzkę ( wynajmujemy dom ) składamy wyprawkę i Dalej szukamy lekarzy !!
Magdaa Hej , trzymam kciuki za starania :-) Szymony maja coś w sobie
Madzi Witaj , Gratulacje . Milena lat prawie 20 , córka Natalia prawie 3 lata ( jak ona mówi dwa pół ) i Córka w brzuszku 22tc
U nas powolutku , malutka ma del. 22q11 , poważną wadę serduszka ( VSD+TAC+dodatkowa zyla ) . Ale mimo wszystko będziemy walczyć . byliśmy na usg 4d - tatuś wcielony ale ogolnie jest dobrze , zaliczyliśmy przeprowadzkę ( wynajmujemy dom ) składamy wyprawkę i Dalej szukamy lekarzy !!
HEj.
Lenati- odzywaj sie czesciej dobrze ze rosnie niunia imie wybrane?
Madzi- gratulacje
Magdaa- hej, ja tez Magda lat 24 za niedlugo, mama 2letniej rozbojnicy Majki
Nam odpieluchowanie idzie tfu tfu nie zappeszac dobrze. Wola juz kupe nawet i oby tak dalej
My teraz u rodzicow w sumie caly tydzien bo mężul ma szkolenie bo otwiera wlasna firme.
Ja siedze w sumie sama u rodzicow bo mama w pracy, tato tez zajety, mlodzi w szkole i siostra w pracy. Ale Maja chociaz zadowolona i wole to niz siedziec z tesciowa ktora mnie doprowadza do obledu :///
Aa Tren-. Znasz juz plec? Ladnie rosniesz
Lenati- odzywaj sie czesciej dobrze ze rosnie niunia imie wybrane?
Madzi- gratulacje
Magdaa- hej, ja tez Magda lat 24 za niedlugo, mama 2letniej rozbojnicy Majki
Nam odpieluchowanie idzie tfu tfu nie zappeszac dobrze. Wola juz kupe nawet i oby tak dalej
My teraz u rodzicow w sumie caly tydzien bo mężul ma szkolenie bo otwiera wlasna firme.
Ja siedze w sumie sama u rodzicow bo mama w pracy, tato tez zajety, mlodzi w szkole i siostra w pracy. Ale Maja chociaz zadowolona i wole to niz siedziec z tesciowa ktora mnie doprowadza do obledu :///
Aa Tren-. Znasz juz plec? Ladnie rosniesz
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA a wy zrezygnowaliscie z mieszkania ze mas do wyboru tesciowa albo pusty dom rodzicow?
LENATI ale ten czas leci )
Magda to troche sie pozmienialo. A jak Lucja reaguje na mysl o rodzenstwie? Mowicie jej juz cos?
U nas ciepelko wiadomo nie 35 stopni jak w pl ale z tego sie akurst ciesze bo mamy 20 i jest super.
LENATI ale ten czas leci )
Magda to troche sie pozmienialo. A jak Lucja reaguje na mysl o rodzenstwie? Mowicie jej juz cos?
U nas ciepelko wiadomo nie 35 stopni jak w pl ale z tego sie akurst ciesze bo mamy 20 i jest super.
reklama