reklama
OlCia- no lipa, lipa. Z sandalkami to tez kupilam z odkrytymi paluszkami
U nas ten wiatr tragicznyyy, zimny, nieprzyjemny i w dodatku wichrujacy wlosy
Jak sie zobaczylam jak weszlam do domu to nie moglam sama z siebie
U nas ten wiatr tragicznyyy, zimny, nieprzyjemny i w dodatku wichrujacy wlosy
Jak sie zobaczylam jak weszlam do domu to nie moglam sama z siebie
madzialena647
Fanka BB :)
OLCIA my mamy sandalki z odkryrymi palcami
Dziecko zasnelo mi juz po 20 taki byl wymeczony caly dzien na dworze
Dziecko zasnelo mi juz po 20 taki byl wymeczony caly dzien na dworze
My jadne mamy z odkrytymi palcami bo Julka w sklepie zobaczyła i wyjść nie chciała , ale jeszcze muszę kupić z zakrytymi bo moje dziecię szura nogami i wiecznie palce poobcierane dlatego ja wole zdecydowanie z zakrytymi i one jak dla mnie są wygodniejsze
Macieja ale one sa rowniez przewiene Zu w tamtym roku tez miala z noskiem a w tym roku mialam wlasnie dylemat bo juz starsza ;p one nie sa calkiem zakryte tylko mp takie NATURINO 1357 - Wielokolorowe Skórzane Sandały Dziecięce - 0011500480.06.9151 | Mivo
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA my w tamtym roku mialysmy odkryte ale Nikola czesto sie wywracala w nich. W tym roku postawie na zakryte, o ile to bedzie mozliwe bo tu temperatura nie przekroczyla jeszcze 18 stopni w cieniu.
My mamy problemow ciag dalszy. Jak nie choroba dziadka tak teraz jak z tego w miare wyszedl to oslepl... na nfz konsultacja w grudniu a operacja jesli dobrze pojdzie w grudniu 2016. No kur.wa mac i na co placic te zasrane skladki? Gosc oslepl a oni maja w dupie. Babcia miala jako tako oszczednosci i ma operacje 24.06 oczywiscie prywatnie. 4000zl... za darmo.. nie dosc ze zostawiaja w aptece ponad 300zl na lekarstwa dla niego tak teraz jeszcze to.. w Se po dwoch miesiacach mialby darmowe lekarstwa...
Za 3 tygodnie lecimy...
My mamy problemow ciag dalszy. Jak nie choroba dziadka tak teraz jak z tego w miare wyszedl to oslepl... na nfz konsultacja w grudniu a operacja jesli dobrze pojdzie w grudniu 2016. No kur.wa mac i na co placic te zasrane skladki? Gosc oslepl a oni maja w dupie. Babcia miala jako tako oszczednosci i ma operacje 24.06 oczywiscie prywatnie. 4000zl... za darmo.. nie dosc ze zostawiaja w aptece ponad 300zl na lekarstwa dla niego tak teraz jeszcze to.. w Se po dwoch miesiacach mialby darmowe lekarstwa...
Za 3 tygodnie lecimy...
Paulina ja tez w tym roku postawie jeszcze z noskami o ile bedzie dostepny Zu nr
A co do NFZ to te skladki dla mnie sa bez sensu zamiast placic to odkladac sobie i przyjdzie nagla potrzeba np zdrowotna ide prywatnie i sie nie martwie ... Duzo zdrowia dla dziadka
A co do NFZ to te skladki dla mnie sa bez sensu zamiast placic to odkladac sobie i przyjdzie nagla potrzeba np zdrowotna ide prywatnie i sie nie martwie ... Duzo zdrowia dla dziadka
reklama
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA dzieki.. wszystko tak naraz przyszlo.. w kwietniu mialam leciec bo podejrzewali nowotwor pluc okazalo sie ze pluca byly czarne bo krew byla za gesta i byly nie dotlenione + papierosy. Mial przetykane zyly. Do konca zycia lekarstwa ktore kosztuja 300zl na miesiac. Dobrze ze babcia w pelni sprawna. Teraz te oczy.. masakra.. czlowiek wczesniej sie wykonczy nim dostanie cos co mu sie nalezy