reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
OlCia- no lipa, lipa. Z sandalkami to tez kupilam z odkrytymi paluszkami ;)

U nas ten wiatr tragicznyyy, zimny, nieprzyjemny i w dodatku wichrujacy wlosy :p
Jak sie zobaczylam jak weszlam do domu to nie moglam sama z siebie :p

My jadne mamy z odkrytymi palcami bo Julka w sklepie zobaczyła i wyjść nie chciała , ale jeszcze muszę kupić z zakrytymi bo moje dziecię szura nogami i wiecznie palce poobcierane dlatego ja wole zdecydowanie z zakrytymi i one jak dla mnie są wygodniejsze ;)

No właśnie tez chodziło mi o te palce :D z noskami sa raczej bezpieczniejsze dla tych paluszków :) ok dzieki dziewczyny :)

A ja wstalam z bólem gardła i bez głosu aaa masakra :/

Moja jest młodsza od Waszych, przewraca się, ale daje radę w odkrytych. Mamy upał, więc większy komfort, nóżkach się nie poci :)

OLCIA my w tamtym roku mialysmy odkryte ale Nikola czesto sie wywracala w nich. W tym roku postawie na zakryte, o ile to bedzie mozliwe bo tu temperatura nie przekroczyla jeszcze 18 stopni w cieniu.

My mamy problemow ciag dalszy. Jak nie choroba dziadka tak teraz jak z tego w miare wyszedl to oslepl... na nfz konsultacja w grudniu a operacja jesli dobrze pojdzie w grudniu 2016. No kur.wa mac i na co placic te zasrane skladki? Gosc oslepl a oni maja w dupie. Babcia miala jako tako oszczednosci i ma operacje 24.06 oczywiscie prywatnie. 4000zl... za darmo.. nie dosc ze zostawiaja w aptece ponad 300zl na lekarstwa dla niego tak teraz jeszcze to.. w Se po dwoch miesiacach mialby darmowe lekarstwa...

Za 3 tygodnie lecimy... ;)

Paulina ja tez w tym roku postawie jeszcze z noskami o ile bedzie dostepny Zu nr :D
A co do NFZ to te skladki dla mnie sa bez sensu zamiast placic to odkladac sobie i przyjdzie nagla potrzeba np zdrowotna ide prywatnie i sie nie martwie ... Duzo zdrowia dla dziadka

reklama
OLCIA dzieki.. wszystko tak naraz przyszlo.. w kwietniu mialam leciec bo podejrzewali nowotwor pluc okazalo sie ze pluca byly czarne bo krew byla za gesta i byly nie dotlenione + papierosy. Mial przetykane zyly. Do konca zycia lekarstwa ktore kosztuja 300zl na miesiac. Dobrze ze babcia w pelni sprawna. Teraz te oczy.. masakra.. czlowiek wczesniej sie wykonczy nim dostanie cos co mu sie nalezy

Do góry