reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny:)

Spoznione zyczenia wszystkiego najslodszego dla Waszych dzieciaczkow:*

W koncu mam czas zeby zajrzec bo dopiero w piatek do pracy :) u nas ok dzien dziecka udany bo i u nas byla organizowana impreza u dzieci i bylismy u mojej mamy to tez sie zalapal na gokarty, dmuchany zamek itp:)

KLAUDI witam jestem mama 4letniego Piotrusia

HAPPYMUM dobrze ze sie nie przejmujesz tesciowa ale jej postawa jest naprawde nie w porzadku:/
SANDRA powodzenia w pracy :)
MAGDA i jak odezwali sie w sprawie tej pracy?

Milego dnia dziewczyny

reklama
Hej. Choroba nie odpuszcza. Nikola od wczoraj czerwone ropiejace oczy, katar i silny kaszel. W nocy sie obudzila z placzem bo nie mogla otworzyc oczu bo byly sklejone ropa. Rano to samo. O 9 juz bylysmy u lekarza. Badanie krwi w kierunku bakterii i alergii. Na 14.30 mamy wizyte u specjalisty.

A o to Nikola spiaca nad ranem. To co wyglada na brud to ropa.

Załączniki

• 1433244973338.jpg
    1433244973338.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 55
Może dostała zapalenia spojówek? Wystarczy odrobina brudu, piasku, który wpadnie do oka lub np. zwyczajne przetarcie oczu brudną dłonią i już dochodzi do ich zainfekowania. Albo w przedszkolu od kogoś się zaraziła, bo to zaraźliwe :(

Hej

PAULINA to nieciekawie u Was:/ moze to na tle alergicznym kto wie:/ i co powiedzial specjalista? Moj maly mial zapalenie spojowek wygladalo to podobnie i tez mial zaczerwienione oczy dostal krople i po trzech dniach przeszlo

U nas cieplo wzielam dzisiaj P. do fryzjera bardzo ladnie siedzial wiec obeszlo sie bez nerwow:)

Hej.

Madzialena- nie zadzwonili z tej pracy.

Paulina- ojjj biedna....

U nas jest dzis slonecznie ale jest taki silny wiatr ze Maja nawet na dworze nie chciala sie bawic... ;// Siedzimy teraz na balkonie sobie.
Mnie strasznie swedza oczy i kichansko- WITAJ ALERGIO- SEZON ROZPOCZETY U MNIE.. ;///

U was tez tak wieje? Nooo masakraaaa.

Posadzilam sobie kwiatki na balkonie zeby troche kolorowo bylo i zobaczymy jak dlugo beda, bo Maja zawsze obrywa wszystkie kwiaty wszedzie ;) Te jej zakazalam obrywac :p

Hej,
Paulina, moja Julka tez takie coś miala, zapalenie gałki ocznej, pozniej jej sie wylala krew w oku jednym. tez antybiotyk + maść .. zdrówka dla Nikoli ;)

U mnie po staremu, wszystko tak szybko leci. Julka juz 4 lata :szok: do slubu miesiac nie cały...
wkocnu pogoda się zrobila. młoda ma jutro wycieczkę do kulkowa na dzień dziecka ;)

reklama
U nas pięknie jest wiatr jest ale cieply dzisiaj mieliśmy festyn rodzinny w żłobku to dzieci na krotki rękach ubrane byly a ja się smazylam :)

Paulina a moze cos w powietrzu ja mam ropiejace oczy od 4 dni ze ide po omacku do łazienki umyć twarz żeby oczy otworzyc ale mam kropelki piecze jak szalone ale cos daje bo juz mniej ropieja

Magda no to lipa z ta praca ...

A ja dalej mam dylemat bo nikt nie odpowiedział moze nikt nie zauważył pytania sandalki z odkryte czy z noskiem?

Do góry