reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Mnie od paru dni brzuchol i plecy jak na @ bola. Odstawilam tabsy i pewnie dlatego.

Co do nocnika to u nas lipa. Maja nawet usiasc nie chce, noo chyba ze w spodniach wtedy nie ma problemu. Nie mam zamiaru jej przymuszac, nic na sile. Ma czas. Chociaz tesciowa jedzie mnie za to ale mam to gadanie gdzies!
Kupie jej ta naklade na kibelek i zobaczymy.

Dzis bylismy u niani. Maja wyjsc nie chciala. Ja sie ubralam, a ona mi buziaka wyslala i papa zrobila. 20min probowalam ja ubrac do domu ;) Ale znowu pozniej juz jak T byl to musialam skoczyc po zakupy i juz jej ciagnac mi sie nie chcialo to jak wychodzilam to tak wyla ze szok. I T dzwoni i mowi ze robi sobie tosta i nagle slyszy MAMA MAMA na dworze. Otworzyla sobie drzwi i krzyczala. ;) Bede chyb plakac jak bede musiala ja zostawiac...

Milena- bedzie dobrze ;)
Happy- nie ma co z dziecka geniusza robic. Nie jest gotowy i tyle a twoje nerwy w tym nie pomoga. A to ze inne dzieci juz robia no to super, zapewne maly robi cos co inne nie potrafia i kolko sie zamyka.

Ogladnelam Top Model i trzeba isc spac ;)

Aa Renata- piekne;)))
Madzialena- na allegro sprawdz. Tam sa napewno. ;)

reklama
Hejo :))

Renata jak zobaczylam tego balwana to zrezygnowalam :D jedtem lewa w re klocki

Milena czyli juz tfu tfu bedzie thlko lepiej :))

Zu chodzi w pampie non stop ale jak jestesmy w domu to jest bez i jak chce siku to sciaga spodnie i robi siku za kazdym razem ale czasami nie zdazy i siada w spodniach nie mam nacisku na to bo i tak zima idzie wiec bez pampka jej nie puszcze na wiosne bedziemy szalec a teraz jak chce to niech korzysta z wc lub nocnika

Dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj za mnie juz czuje jak mnie stres zjada wrrr

Olcia &&
Nie wiem czy bedzie lepiej, mam nadzieje . w kazdym badz razie dajemy sobie na troche spokoj , i nie mam pojecia ile ten " spokoj " potrwa ;)

My tez sam problem w domu ladniutko sika , ale na dwor juz nie puszczam , czekamy na wiosne .

Moja znow KRTAN !
Walczymy z inhalatorem , bo do lekarza juz miejsc nie ma ; /
Od czego ja to tak lapie ?

Milena a ja nadal wierze ze bedzie juz super do samego porodu :) a od czego to nie mam pojecia ale zapytam mamy bo wiem ze angina to od migdalkow

Najpierw trzeba sie postarac o fasolke zeby byl porod. A poki co plany sie zmienily . zaczekamy do wiosny i bedziemy myslec ; ) no chyba ze cos wczesniej mnie zaskoczy :)

LIZA STO LAT DLA DANIELA :* duuzo zdrowka i radosci !!

Ostatnia edycja:
Milena to zle cos zrozumialam ehh a co do kratani to musisz pirlegnowac czesto tobic inhalacje i kompresy na szyjke i szalikiem zawijac szyjke bo pozniej moze na tvhaeice przejsc

Liza sto lat i duzo zdrowka i radosci dla Daniela :))

Happy, spokojnie nie naciskaj bo sie zrazi, powoli i zacznie wolac, kazde dziecko inne. Znam 3 dzieci w Bartka wieku ktore pija nadal z niekapkow bo z kubeczka nie potrafia takze sama widzisz roznie jest a takie spinanie sie moze tylko pogorszyc sprawe, wiadomo probowac trzeba ale nic na sile.
Milena, nie mam doswiadczen z krtania ale Bartek mial 2 razy angine za kazdym razem zastrzyki, lekarka mowila ze angina lubi wracac moze z krtania tez tak jest?
Liza, sto lat dla Daniela :*

Anula no wracac to lubi ... Jedyne na co chorowala to krtan , nic innego.. I to juz 4 raz ...

Gdzies mi sie kiedys obilo ze od astmy moze ta krtan lapac.

Olcia tak wiem ze jak juz zap. krtani jest to na tchawice moze pojsc ... Inhalacje to standard, moim zdaniem i tak chyba tylko to pomaga.

reklama
Happy spokojnie. Wszystko z czasem :)
Paulina ja też myślałam że wy chcecie już drugie ;)
Olcia &&&
Magda dasz radę :)
Milena ja też do końca nie zrozumiałam. A bhcg w jakim celu?

Do góry