reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej właśnie wstalismy
Liza-100lat dla Daniela:)
Milena-co do zapalenia krtani to nie pomogę
Magda -jasne jest wiele innych rzeczy które Dennis potrafi a inne dzieci w jego wieku nie:)
Dziewczyny Dziękuję za rady:)
No i trochę przestalam się martwić. Pohadam jutro z paniami w przedszkolu może być coś doradzą

reklama
dzieki dziewczyny :)

Milena no wlasnie trzeba na luzie do tego podjesc a fasolka wkoncu zamieszka tam gdzie powinna ;-)

Ja mam dzis zly dzien.... :no::dry::baffled: ehhhh
buziaki

helloł

Liza najlepszego dla Daniela.

Milena przykro mi. i tak bardzo cie rozumiem.Ale nic straconego. Mloda jestes, wiec jest szansa ze Natalia nie bedzie jedynaczką. Mi kiedyś jedna kobieta powiedziała, ze zdrowa kobieta zdrowej ciązy nie straci.

u mnie zaczyna sie okres wzmozonej modlitwy o brak okresu :)

kupilam dziś kolejne stozki z głowami :) bedą kolejne aniołki. i dla mikolaja zrobilam tułów :) bo wczesniej sam łeb byl. i jakis taki.. niekompletny mi sie wydawał :)

Renata &&&& zacisniete :) i bardzo dobrze powiedziala ta pewna kobieta :)

Maciejka w nocy czasem bywalo zle, budzila sie przy kazdym kaslaniu , taka przerazona siasc musiala zeby powietrze zlapac.
Nie wiem czy ma to cos do rzeczy, po urodzeniu miala " sapke " . no i jak poszaleje moment czerwona i ciezko oddycha. Mam skierowanie na testy alergiczne i astme... Terminy dluuugie... Ale podobno i tak lepiej robic po ukonczeniu 3 lat.

Jade po babcie , przywiez ja do miasta musze bo cos tam zalatwic ma..

Happy a panie w przedszkolu wywierają nacisk?
Liza a co się dzieje?
Renata dokładnie! ja też uważam że wszystko ma swój sens :)

Milena jasne że ma to do rzeczy. Na takie ataki duszności owin ją czymś i otwórz okno. Jak jest bardzo zimno to przy lodówce. Łatwiej jej będzie nabrać powietrze. Potem inhalacja.
Dobrze że idziecie do alergologa, bo zapalenia może być alergiczne, ale nie wiadomo. Niektóre dzieci są podatne na taką chorobę i do około 8 r.ż. z tego wyrastają. Bardzo często nawraca.

Hejka:)

U nas zimno trochę ale bez wiatru, byłam z rana na bazarze i kupiłam P. komin zamiast szalika bo szaliki mnie denerwują:)
paulina czyli u Was jest tak że co ma być to będzie?:-) Ja jeżeli miałabym sie zdecydowac na drugie dziecko to musiałoby to być świadomie zaplanowane, nie ma mowy o wpadce:) Dlatego tabletki biorę
milena mojej siostry córa łapała ciągle zapalenie krtani, laryngolog zalecił usunięcie przerośnięętego migdała i nic nie pomogło;/ też ma skierowanie na testy alergiczne
liza Wszystkiego najlepszego dla Daniela:-):-)
olcia kciuki zaciśnięte:)
magda dasz radę:) Ciesz się że masz taką dzielną córeczkę :)

Mój D. w sobotę ma urodziny, byłam patrzec za jakimś fajnym portfelem i nic ładnego nie ma;/ nie mam pojęcia co mu kupić;/

Ostatnia edycja:
reklama
MILENA zdrowka dla Natki! I kciuki!!
LIZA sto lat dla Daniela!!
MADZIALENA a ty nadal rozwozis gazetki czy jednak zrezygnowalas?
RENATA &&

Co do ciazy to nie plakalabym, nie bez powodu rzucilam tabsy i faszeruje sie femibionem, ale jeszcze nie do konca sie staramy. Tzn nie robimy tego do konca, ale wiadomo jakie to zabezpieczenie. Chcemy zaczac sie w pelni starac od stycznia. Wiecie ze siostra A. 29 sierpnia bierze slub, a nie chcialabym na nim byc tydzien czy dwa po cesarce. Wiadomo ze dlugo tez bysmy nie posiedzieli z trzylatka i noworodkiem. A. jest baardzo blisko z siostra. Ale tez jak uslyszal i jednej kresce to troche posmutnial, bo stwierdzil ze juz sie "napalil" a jak uslyszal ze nie ma @@ to mowi ze ma pancerne plemniki haha.. w styczniu zaczynamy starania na 100 ;-)

Od tygodnia boli mnie brzuch jak na @@ a jej nadal nie ma.. w przyszlym tygodniu do pl wiec jak nie przyjdzie to musze sie wybrac do gina..

Do góry