reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum ja nie raz widzę 4latka w pampersie:) nie wszystkie dzieci tak szybko odzwyczajają się od pampersa trzeba czasu:) U nas z kolei odzwyczajanie od spania w pampersie pewnie potrwa bardzo długo;/

Byłam w pasmanterii po styropianowe stożki ale były tylko bez głowy, poczekam jeszcze może się pojawią:) Byliśmy tez nakarmić kaczki synek zadowolony

Ostatnia edycja:
reklama
Happy Nie jest jeszcze gotowy, musisz cierpliwie poczekać i nie kłaść nacisku na to. Przyjdzie czas i się nauczy. Dziecko nie kontroluje zwieraczy jeszcze dobrze w tym wieku. Zwłaszcza w nocy. Oczywiście że nie zmusisz. Tak samo jak ja nie zmusze żeby mi się w nocy nie budziła. Wszystko z czasem.

U mnie prawie 15-sta a majtki suche :) maly spokojny potrafi wytrzymac 4-5 h bez sikania i w nocy też. Zawzielam sie teraz i w środę pogadam w przedszkolu żeby mógł chodzić bez i zobaczymy jak będzie

HAPPY pytaj go tak co godzinke czy mu sie chce to z czasem zacznie wolac.

Ja wlasnie robilam test bo 4 dzien @@ sie spoznia. Dalam 40zl na polskie... ale naszczescie jedna krecha :p

Paulina-? Na szczęście? Myślałam że się staracie?
Pytam go często ale on potrafi powiedzieć ze nie chce a za 5minut się posikac:/ tsk właśnie bylo przed chwila. Zapytałam czy chce siusiu on ze nie no i poszedł sie bawić a za chwilę przyszedł vze mokry jest

HAPPY nie odpuszczaj mu ;-)
Na 100% sie nie staramy. Ja osobiscie chcialabym zajsc w styczniu zeby miec termin na pazdziernik. Po drodze jesscze w sierpniu slub siostry A.. Ale wiadomo nie plakalabym. Za to A. troche smutny.

Happy u nas takie posikiwanie to norma byla. w sumie do tej pory Oskar potrafi zmoczyc majty, jak za bardzo zajety jest.trzeba duzo tlumaczyc.
moi obaj na dzien odpieluchowani do 2 urodzin byli. ale znam dzieci ktore mialy4 lata prawie i albo w pampersie albo w okakanych majtkach.

happymum nie starszaki oduczyli sie pampersa w dzien majac 2 lata i 3 mies, a na noc jak mieli 3 latka. Mikolajowi wsio zajelo rok dluzej, choc w dzien nie zakladalam mu pampersa jak mial 2 lata, i rok sie meczylam z wpadkami :p ile ja sie majtek naprałam :o :no: Sikal na stojąco, na siedzaco nie chcial wogole :p no a na noc oduczylam go w zeszlym roku czyli mial troche ponad 3 lata :-) i teraz to juz luzik w nocy sie budzi, i wola ze chce siku bo swiatlo musze mu wlaczyc :p no i malo pija na noc, i przed snem siku obowiazkowe :tak: :-)

A ja wrovilam znow do naturalnego koloru :-D juz znudzilo mi sie ciagle farbowanie -_- meczace te odrosty i wogole :happy:
Jutro Daniel 7 lat konczy... :-) ale mam juz duze dzieci :tak: :-) Miki za pol roku 5 lat skonczy, ja niewiem kiedy ten czas zlecial poprostu :-):tak::-D

reklama
Czesc .

Ja wlasnie wrocilam z S ze szpitala...
Inny pan dr. Nie stwierdzil NIC. Macica czysta, po krwawieniu nie ma sladu . kazal za kilka dni zrobic bhcg ...no i kolejna 2 dni pozniej. ide na jedzonko bo S przywiozl ;)

Do góry