happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzialena -zdolna to nie wiem to tylko koperty z papieru na sznurku ale lubie takie rzeczy robić. Po za tym jak widze radość malego to az mi ciepko na sercu sie robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maciejka a ja uwazam ze sa dzieci na ktore nic nie dziala, trzeba przeczekac. Wiem co przechodzisz Bartek wstawal ponad 2 lata noc w noc najpierw jesc i szedl spac, pozniej przestal jesc w nocy ale nadal wstawal, nie chcial jesc, pic, siku ale wstawal. Przestalismy reagowac udawalismy ze spimy, ciemno bylo bo nawet lampki nie wlaczalismy a on i tak siedzial po ciemku. Zasypial okolo 22 a juz o 1 wstawal i tak po ciemku siedzial nawet do 3 nic nie dawalo proszenie zeby spal, siedzial po ciemku i cos sobie opowiadal, po ponad 2 latach przestal z dnia na dzien. Dzis juz na spanie narzekac nie moge bo zasypia 22 wstaje 6-7 w dzien od ponad mies nie spi. Sa takie dzieci, trzeba przeczekac nie ma innegow wyjscia
:*