reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hello
U nas dzis pochmurno pada ale spedzilysmy super dzien na wyglupach tanczeniu malowaniu zabawnie i wspolbym gotowaniu wiec dzien mega udany ;))

Ja Zu nie oduczalam nie oszukiwalam woda po prostu sama przestala sie budzic dawalam do lozeczka picie i kaszke i jak sie budzils brala co chciala i dalej w kime i vardzo szybko przesypiala cale noce zreszta jako niemowle budzila sie 1-2 razy w nocy wiec spokojnie teraz czasami budzi sie co godzine ale to zeby ida ;) kazde dziecko inne i ma swoje potrzeby czy to jesc czy samej bliskosci ze mama jest

Renata co roku podziwiam twoje prace i w tym roku sama sprobuje zrobic tylko napisz jak mozesz co potrzeba?

Zu juz spi ja czekam na braciszka bo dzis albo jutro wraca z Paryza :)

Paulina hehe powiem Ci cos nie wiem czy zauwazylas ale przestalam czesto chwalic Zu bo od napisania postu 24h i dziec mi sie zmienia :D to odnosnie A. Moze go nie chwal :p

reklama
Olcia zalezy co chcesz robić :) styropianowa kula, lub stozek, dzwonek, gwiazdka. tasiemka ( najlepsza jest 2,5 cm szerokosci , krotkie szpilki, nozyce i tyle.

Olcia hehe dokładnie tak jest ;) nie na darmo powiedzenie "nie chwal dnia przed zachodem słońca".
Renata sprzedajesz te cuda?
Happy &&!

Macieja -Dziękuję:)
Niestety pielucha już założona:/ nie mam cierpliwość do tego:/
Mam pytanie do mam chłopców. ..wasi synowie uczyli sie sikac na stojąco czy na siedzaco? No i co zrobict jesli maluchowi zechce sie siusiu na spacerze bądź w samochodzie? Ja juz nie mam pomysłu jak oduczyć Dennisa sikaniaw pieluchy:/ POMOCY!!!

reklama
Olcia hehe dokładnie tak jest ;) nie na darmo powiedzenie "nie chwal dnia przed zachodem słońca".
Renata sprzedajesz te cuda?
Happy &&!

tak :) chcesz kupić??:D

Happy ja swoich uczylam na stojąco. najpierw ja trzymalam sisiula bo wolalo obaj na siku jak juz lecialo. chodzi mi o podworko, czy jakis market. w domu na nocnik bo sedes za wysoki. L Filipa uczyl praktycznych technik. czyt. jak trzymac zeby sie nie oblac :D tak samo z myciem siusiaka. a Oskara nauczyl Filip :)

a nocnego sikania w pieluchy Filipa "oduczylam" 2 miesiące przed 5 urodzinami. wczesniej nie bylo nawet jak, bo on nie budzil sie na siku, lał w roznych porach.Z Oskarem bylo latwiej bo on strasznie chcial tak jak Filip. No a skoro wtedy juz Filip na noc pieluchy nie mial to mlodego to strasznie motywowało.
i przed spaniem nie dawalam pic, obowiązkowe siku, i o polnocy nosilam na kibelek.

wcale sie nie wyspalam.

Do góry