reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejo:) zdrowka dla chorowitkow. My chorobe za soba mamy, odpukac by nie przyszla znow.
Co do mycia mamy 5 zebow i idą kolejne i musze zacząć jej myc bo.do tej pory gryzla szczoteczke a jak dalam paste to tak się krzywila jakby jej nie wiem co dawali:p u nas dziś cieplo było Natka była na cmentarzu z babcia i prababcia a ja pojechalam na zakupy dla Malej.

Mam do was pytanie, jestem na etapie kupna spacerówki. Mam x landera ale on duży i ciężki i do mojego auta mieści się jak fotele zloze.. i szukam takiej malej parasolki, może jakieś polecacie z własnego doświadczenia?:)

reklama
RENATA no tak, toz to prawie mezczyzna!
CAYOKA nie polecam parasolek coneco. Mam i to jest dramat. Naszczescie Nikola juz w wozku nie jezdzi, jedynie jak jedziemy gdzies do centrum Sztokholmu. Podobno maclaren jest dobry tyle ze sie ceni. Ja choruje na spacerowke britax b-motion <3 ale to przy drugim. I wiem jedno, malz jak uslyszy cene to wylece z tym wozkiem przez balkon, ale musze go miec :p

Załączniki

• 1414601821669.jpg
    1414601821669.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 31
Magda przeczekaj pewnie jej minie;-)
Renata, zapomnialam o obcinaniu poznokci, Bartek tak piszczy ze pewnie sasiedzi zastanawiaja sie co sie dzieje:-D:-D
Cayoka, duzo osob sobie chwali macralena ale cena powala:rofl2: my mielismy quatro lili ale to nie parasolka:-p

Maclaren rozwazalam taka opcje ale nie ma tego modelu co mi się podoba bo bym kupila:) ale prawie zdecydowalam się na mamas&papas swirl opinie dobre i cena super:)
Paulina takie wózki mi się podobaja jaką cena?:p widzialam na zywo go
Szaleje za wozkami i jakbym mogła to bym co miesiąc zmieniala:D

Ostatnia edycja:
Moja glowy tez nie lubi myc i sie wydziera i krzyczy OKO :D i wtedy trzeba jej wytrzec twarzyczke :D

Renata- oo moj brat tez tak mial jak mama paznokcie obcinala to sie wydzieral ze go tak boli ze juz nie moze wytrzymac :D

Cayoka- potwierdzam ze Maclareny sa swietne.. ale cena tez swietna.. My kupilismy parasolke Silver Cross Pop i jak dla mnie rewelka! Mala po.zlozeniu, lekka, rozklada sie na plasko. Dla mnie duzy plus gdy musze sama leciec samolotem, sklada sie go noga, wystarczy stopa na dole ruszyc taka dzwignie i sie sklada.

Mala przysnela przy piosenkach. Ma jeszcze 10min na drzemke i budze ja ;)

CAYOKA w Polsce ok 1200-1300zl, tutaj ok 2200zl, sklada sie tez do dosc malych rozmiarow mimo ze to nie parasolka, no i lekka ;-)
MAGDA ja naszczescie do Pl nigdy nie musialam brac wozka. Mam tam od wozka 3w1.

Edit
Pytanie do ciebie olciu jako fryzjerki... czy to mozliwe zebym juz siwiala??:eek: czy to poprostu od suszenia i prostowania czestego?? Bo wyczailam jednego na mojej czuprynie :cool: chyba chlop mnie wykancza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cayoka my mielismy taki ale to nie parasolka wiec wiecej miejsca zajmuje. Ja bratu oddalam, od wiosny im sie przyda bo na jutro maja termin ale cos maly wyjsc nie chce:-p
wozek.jpg
Paulina ja mysle ze to mozliwe, co prawda jestem od Ciebie troche starsza bo mam 5 lat ale mam bardzo duzo siwych wlosow, te ktore widzie wyrywam ale szybko odrastaja. Moj brat w Twoim wieku tez juz ma troche siwych, u nas to rodzinne mam kuzynke ktora ma 29 lat i od kilku lat musi regularnie malowac tyle ma siwych

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Cayoka ja mialam coneco traffic mialam. nam sie super sprawdził. chociaz kolka mogly by byc wieksze. ale do auta super był. Malo miejsca zajmowal i szybko sie skladał. Bardzo wygodny, sporo miesjca mial. A O byl duzym dzieckiem.

RENATA to my mamy coneco saturn, bardzo podobny do traffica. Najwiekszym minusem sa kola, nam przednie sie zepsuly po wizycie nad morzem (1.5msc po zakupie) i sie od tej pory nie kreca.. a ja nie nawidze wozkow bez skretnych kol.
ANULA tos mnie pocieszyla...:confused:

reklama
Paulina i tak kobiety maja lepiej, pomaluja i jakis czas jest ok:-p ja pierwsze siwe zobaczylam gdy mialam jakies 23 lata a teraz mam coraz wiecej zwlaszcza w grzywce i gdy zwiaze wlosy do gory to niestety widac wiec wrywam:eek::wściekła/y: i co jakis czas maluje
uciekam Ł wraca za 20 minut trzeba jesc szykowac;-)

Do góry